אוכל
צ'יפס למתקדמים: תפוחי אדמה ספירלה אפויים
 תפוחי אדמה ספירלה   צילום : נועם פריסמן 
דרך כיפית במיוחד להכין תפוחי אדמה לילדים ולגדולים: ספירלה פריכה אפויה על שיפוד. טעים, פשוט ולא שגרתי

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: שעה | 4 מנות | רמת קושי: קל

 

לכל המתכונים הטעימים של סופר שי לי, לחצו כאן


4 תפוחי אדמה לאפייה


שמן זית


מלח ופלפל שחור גרוס


עלים מ-1 גבעול רוזמרין

 

  • מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • נועצים שיפוד בכל תפוח אדמה. בעזרת סכין חדה חותכים באלכסון חתך ספירלה אחד לאורכו של כל תפוח אדמה בעובי 5-4 מ"מ (מסובבים את תפוח האדמה תוך כדי חיתוך).
  • מניחים בתבנית, מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומפזרים עלי רוזמרין.
  • אופים 50-45 דקות עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים.

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10