אוכל
שחיתות: פרנצ' טוסט האם אנד צ'יז
 פרנצ' טוסט האם אנד צ'יז   צילום : גיל גוטקין 
המאכל הכי מושחת שאתם יכולים להכין לכם לשבת: לחם מטוגן עם נקניק וגבינה שנמתחת ונמתחת. הגרסה הכי מושחתת שיש לטוסט נקניק

סוג מתכון: לא כשר | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 20 דקות | כמות: 2 כריכים | רמת קושי: קל |

מצרכים:


1 ביצה


30 מ"ל חלב


חצי כפית סוכר


חצי כפית מלח


4 פרוסות חלה דקות (רצוי חלה מאתמול)


4 פרוסות גבינת גאודה


2 פרוסות שינקין מעושן (לא חובה)


חמאה למריחה ולטיגון

אופן הכנה:

 

  • שמים בקערה שטוחה ביצה, חלב, סוכר, ומלח וטורפים היטב בעזרת מטרפה
  • מכינים כריכים: מורחים מעט חמאה על כל פרוסת חלה. מניחים פרוסה אחת של גאודה, מעליה פרוסה של שינקן ועוד פרוסה של גאודה. סוגרים בפרוסת חלה נוספת.
  • טובלים את הכריכים בזהירות בביצה, כדקה מכל מצד.
  • מחממים מחבת וממיסים בה מעט חמאה, מעבירים את הכריכים בזהירות שלא יתפרקו (לאחר הטיגון הגבינה תימס ותחבר את הכל)
  • מטגנים על אש קטנה משני הצדדים עד שהחלה זהובה. חשוב לשמור על אש קטנה כדי שהלחם לא ישחים מידי לפני שהגבינה נמסה. מגישים מיד.


 

פרנצ' טוסט האם אנד צ'יז גיל גוטקין
 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10