אופנה ולייף סטייל
ביי ג'חנון וחמין: מה אוכלים באביב כדי להרזות?
למרות שאנחנו נהנים מטפטופי גשם אחרונים, הקיץ כבר מעבר לפינה והגיע הזמן לזנוח את המאכלים הכבדים לטובת אוכל קליל שיעזור לנו להרזות. ענת אשר ממליצה על סשימי

אם אתם עדיין סופרים קלוריות, אז כדאי מאוד שתפסיקו עם המנהג המגונה והמיושן ותעברו לאכול אוכל שהגוף שלנו ישתמש בערכיו בחכמה ולא יהפוך אותו לצלוליטיס רגע לפני הקיץ. אז חמין, ג'חנון ומאכלי בשר כבדים אחרים אאוט (לפחות עד החורף הבא), ודגים, סלטים ומנות קלילות הכי אין.

 

רוצים להישאר תמיד מעודכנים? עשו לנו לייק בפייסבוק של נענע10 לייפסטייל

אוכלים טוב ומרזים: מתכון מנצח לארוחת שישי ב-5 דקות
מאכלים שמתחפשים לבריאים ובגללם אתם משמינים

 

היום בתכנית השבועית, הנטורופתית ענת אשר תלמד אתכם איך מכינים סשימי, שלא יגרום לכם להזיע במטבח. הדג הטרי עשיר בחלבון דל שומן ואומגה 3. את המנה הזו אתם יכולים לאכול עם סלט ירוק בצהרים או בערב, כאשר מדובר בארוחה מדהימה שתשמור על הבטן שלכם שטוחה לקיץ.

 

צילום ועריכה: רוני דלמאי


ענת אשר היא נטורופתית בשיטת פיט אנד זון

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10