אוכל
אפקט הוואו במטבח: גספאצ'ו סגול שיהמם את האורחים
כרוב סגול במקום עגבניות והרבה שום וחומץ בלסמי לבן - במקום ללכת על הגרסה הקלאסית, למה שלא תתפרעו עם מרק סגול עז שיפתיע גם את הפודיסטים הוותיקים?
סגול זה האדום החדש אפיק גבאי

השפית לירז שדה שף ממסעדת בראסרי עין כרם בירושלים, ממירה את מרק העגבניות הקר הקלאסי בגספצ'ו סגול על בסיס כרוב וחומץ בלסמי לבן. הטעם מפתיע והמראה המיוחד יהמם את האורחים.

 

מצרכים ל 4 מנות


למרק:

מיץ מכרוב סגול 1 (טוחנים את הכרוב בבלנדר עד לקבלת מרקם נוזלי סמיך)


150 מל שמן זית


1 שן שום


3 פרוסות לחם ישן


100 מ"ל בלסמי לבן


טוחנים את כל המרכיבים מוסיפים שמן זית בזילוף איטי


מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם

 

להגשה:

  • אספרגוס 1 פרוס חלוט
  • חציל בלאדי קלוי
  • 4/5 עלי רוקט
  • 3אגוזי מלך קצוצים
  • כפית גבינה כחולה
  • מוזגים את הגספאצו לקערה מוסיפים את שאר המרכיבים
  • ומגישים

 

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10