אוכל
גלידת מיסו והרבה ברווז: אהרוני פותח סאקה בר חדש
אחרי שהתמחה בראמן וירד לעובי בצק הגיוזה, אהרוני פותח סניף שני לראמנייה בשרונה. בתפריט: קוקטיילים משוגעים, מנות חדשות וגם קינוח לאמיצים בלבד

 

 

אוכל יפני עדיין מצליח לגרום לבלוטות הטעם של אהרוני להתרגש. אחרי שחקר לאורכה ולרוחבה את תורת הגיוזה, התמחה בראמן וגם והכיר למי שעדיין לא הכיר את תכונותיו הממכרות של הבאן - הוא מגיע לחלק המאתגר ביותר הארוחה, הקינוח. עבור הסניף השני של הירו ראמן שנפתח ממש היום בלבונטין הוא רקח גלידה מיוחדת, שאם תכנו אותה יפנית, הוא תסתובב ותחייך בהשלמה. אגס ומיסו על בסיס גלידה אמריקאית אוורירית לוקחים חלק בקינוח היצירתי הזה, ואם המילה "אמריקאית" נשמעת לכם זרה, גיגול קצר יגלה שגלידה אמריקאית בטעמים שונים ומשונים (כולל שעועית אדומה, תה ירוק ויוזו), היא אחד הקינוחים הכי פופולריים בארץ השמש העולה.

 

>> כל הפרטים על המסעדה החדשה של רושפלד

 

 

המיסו נמצא גם במשקאות. קוקטייל מיסו ורום בהירו ראמן שי אוחיון

המיסו הוא לא רק מנת חלקה של הגלידה, ומככב גם בתפריט הקוקטיילים ובחלק גדול מהמנות כרוטב, משרה ואפילו ויניגרט נהדר. למרות שמדובר בסניף שני לראמנייה הראשונה מ"שרונה מרקט", ההאווירה כאן שונה לגמרי: יש כמה סוגי סאקה, הקוקטיילים הם חלק בלתי נפרד מחווית הבילוי, התפריט רחב יותר עם מנות חדשות שפיתח אהרוני בחודשים האחרונים, והמוזיקה יחד עם הבר הגדול בלב המקום, יוצרים וייב מגניב.

 

 

 


בין טיגון לאידוי. גיוזת פרגית בהירו ראמן שי אוחיון

לכתבות נוספות שיעניינו אתכם:

פריז פינת האנוי: המסעדה החדשה של כוכבת משחקי השף

התאילנדית החדשה בשוק רוטשילד אלנבי: מנה אחת שעושה את כל ההבדל

נסיכות המטבח: קציצות הדגים המנצחות של צ'יצ'ו


מרק ללא מרק וחיים חדשים לחציל


לא רק אגף הראמן התרחב כאן עם צירי חזיר וברווז (48-62 שקלים לצלחת ענקית). לבאנים המוכרים משרונה מרקט נוספו באן ברווז, באן בקר מפורק ובאן חזיר (24 שקלים לבאן). לאחרון גם נוכחות יפה בתפריט, והוא נמצא בכל האגפים, כולל מנה המוקדשת רק לו, המורכבת מפרוסות חזיר במרינדה פיקנטית עם אגוזי קשיו מסוכרים (32 שקלים). יש גם ראמן יבש, המורכב מאטריות שמתבשלות בתוך ציר מרוכז ומוגשות ללא מרק (56 שקלים), ומנה אחת שאותה אהרוני אוהב במיוחד: חציל מאוד בסויה, שום וג'ינג'ר (19 שקלים).

 

 

 

דרישת שלום מיפן. באן חזיר בהירו ראמן שי אוחיון

למרות הפיתויים מסביב, הראמן הוא לב העניין כאן, וצלחת ממנו תהווה ארוחה וחצי מפאת גודלה ומרכיביה. ראמן חזיר (58 שקלים), לדוגמא, מכיל ציר חזיר שמבושל לא פחות מ-18 שעות, פרוסות צוואר חזיר, תירס קלוי, ביצה חצי קשה, נצרי במבוק, בצל ירוק, אצות קומבו וגם (תחזיקו חזק) אריסה. וכן, זה טעים והולך נהדר ביחד, ויש גם גרסה צמחונית וטבעונית לא פחות משביעה. אם אתם בעניין של חוויה יפנית אמיתית, גבו צלחת אימתנית שכזו בקראף סאקה, והרי לכם ערב מעורפל שבסופו תלטפו בעונג בטן שמנמנה ומרוצה.

 

הירו סאקה בר - לבונטין 19, תל אביב

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10