אוכל
אמצו בחום: הסוד להכנת הצ'יפס המושלם
מעטפת פריכה זהובה, ובפנים רכות של פירה. נכון שהצ'יפס המושלם דורש קצת עבודה, אבל כשתטעמו תבינו מיד את ההבדל ותאמצו את השיטה. ויש גם בונוס - הצעת הגשה למתקדמים
סטונרס פאפס יחצ

המתכון באדיבות שף רומן רבינוב מהבר מרי וחואנה


החומרים:

6 תפוחי אדמה אדומים (מזן דזירה, מוצרט, רודאו)


שמן סויה לטיגון עמוק


 

אופציונלי:

ביצה


נתחי סינטה


מעט פטרוזיליה קצוצה


מעט כוסברה קצוצה


מעט שמן זית


2 שיני שום כתושות


 

אופן ההכנה:

  • קולפים את תפוחי האדמה ומשרים במים למשך 24 שעות להוצאת העמילן.
  • מסננים ומבשלים את תפוחי האדמה בשלמותם במים רותחים למשך 15 דקות.
  • מייבשים את תפוחי האדמה באמצעות נייר סופג, חותכים אותם לגפרורים בעובי שאוהבים ומטגנים טיגון ראשוני בשמן עמוק למשך 2-3 דקות. הדרך הטובה ביותר לבדוק אם השמן חם מספיק היא לזרוק לתוכו עשב תיבול שיש בבית. אם מתחיל להתקמט ולהשמיע רעשי התפצפצות קלים, השמן מוכן לטיגון.
  • מוציאים את תפוחי האדמה מהשמן, מעבירים למסננת ומנערים עודפי שמן. מעבירים לצינון במקרר למשך 4-5 שעות.
  • מחממים שמן, מוודאים שהוא מספיק חם ומטגנים את הציפס מהמקרר עד לקבלת צבע זהוב שזוף. מתבלים במלח ופלפל ומגישים או עוברים לשלב הבא.
  • למתקדמים: מטגנים נתחי סינטה קטנים טיגון מהיר לצלייה חיצונית בלבד ובמקביל מכינים ביצת עין.
  • מניחים את נתחי הסינטה וביצת העין על הצ'יפס, מפזרים מעל את הפרוזיליה, הכוסברה והשום. מזלפים מעט שמן זית ומלח ומגישים.

>> טוסט עוגייה כבר טעמתם?
>> הסוד להכנת הקובה המושלם
>> כל הפרטים על שוק האוכל הסודי החדש

 

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10