אוכל
העוגה המשוגעת: קרין גורן מכינה פבלובה שוקולד מוקצף
אוהבים מרנג אבל לא מוכנים לוותר על שוקולד בקינוח שלכם? קרין גורן מלמדת שאפשר להנות מכל העולמות עם שכבות מרנג בגנאש שוקולד, שיוצרות מגדל מתוק ומושחת

לעוגה הזו קרין גורן קוראת "העוגה המשוגעת". אפשר להכין אותה בלי תבנית ולפזר עליה קקאו וגנאש שוקולד, אבל אחרי הכל מדובר בשכבות מרנג מתוקות במיוחד היוצרות צורה של מגדל. כמה מושחת שזה נראה - ככה זה טעים, כך שצריך להיות חזקים במיוחד כדי לא להתמכר. אז איך מכינים את זה? בקלי קלות.

 

>> אוהבים באונטי? קרין גורן מכינה עוגת שוקולד-קוקוס מוגזמת במיוחד

שכבות מרנג עם גנאש שוקולד מוקצף צילום מסך-
 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10