אוכל
הסוף למאבק על הקליפה: עגבניית מטבוחה כבר טעמתם?
וגם: במיה הודית, קישוא מתוק ואבטיח שמאריך את עונת האבטיחים. הכירו את הפיתוחים האחרונים של החקלאות הישראלית

הם בדרך כלל מיוצאים עוד לפני שהקהל הישראלי מספיק להכיר אותם, אבל אם תפתחו אוזניים ועיניים ותגיעו לתעורכת אגרו-ביזנס שתתקיים בסוף יוני, תוכלו להכיר מקרוב את הירקות המיוחדים שלא נמצאים על מדפי הסופר מרקטים, פיתוח ישראלי של חקלאי ישראל. בתפריט: "עגבניית מטבוחה" שקל לקלף, במיה הודית, גוג'י ברי בצורתם הטרייה, קישוא הודי מתוק, אבטיח "מיה", זן חדש שגדל בארץ ומאריך את עונת האבטיחים ועלי מורינגה טריים, הנחשבים למזון על ולתרופה למחלות רבות, בהן יתר לחץ דם, סוכרת ובעיות פרקים. אור ומיה על הפיתוחים האחרונים של החקלאות המקומית.

 

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10