אוכל
מי צריך לחם? מיקי שמו ממציא את הסנדוויץ' מחדש
תשעה שפים, תשעה סנדוויצ'ים יצירתיים ו-100% תרומה לבית השנטי. כל הפרטים על פופ אפ הסנדוויצ'ים בשרונה מרקט, שמצליח להפוך פחמימות לטעימות אפילו יותר

פחמימות הן דבר משמח. פחמימות שכל ביס מהן מגיע עם ערך מוסף הן כבר חגיגה שלמה, שמחברת בין הבטן ללב וגם משאירה בסוף טעם טוב בפה. תשאלו את השפים שף אסף גרניט, שגב משה, מאיר אדוני, דיוויד פרנקל, מוטי טיטמן, יוסי שטרית, שאול בן אדרת, ירון קסטנבוים ומיקי שמו, שלוקחים חלק בפופ אפ הסנדוויצ'ים שמתקיים השבוע בשוק האוכל המקורה "שרונה מרקט" בתל אביב.

 

>> גלידת ביג מק כבר טעמתם?

 

פחמימה עם ערך מוסף אביב חופי

במסגרת הפופ אפ הפחמימתי ימכרו לקהל הרחב סנדוויצ'ים אישיים (29 שקלים) שהמציאו והכינו השפים בהשראת מדינות שונות וחיבורן לישראל, כשכל ההכנסות מקנייתם יועבר לעמותת "בית השנטי" לבני נוער בסיכון. לטובת היוזמה המוברכת התבקש כל שף להרכיב את סנדוויץ' חלומותיו עם הזמנה חמה "להתפרע" גם בגזרת סוג הלחם. כך למשל בחר אסף גרניט בלחם בצל, לתוכו יכניס שקשוקה עם לימון כבוש, אריסה, טפנד זיתים, טחינה לבנה, פסטו לימון כבוש ורוקט. שאול בן אדרת הלך על כריך שמחבר בין איטליה לישראל, עם גבינת בוראטה, ממרח עגבניות מיובשות, ממרח דלעת חריף, חציל קלוי וצ'ילי יבש בתוך לחם תאנים.

 

באים לעשות טעים. השפים מאחורי הסנדוויצ'ים אביב חופי

השף יוסי שטרית שאב השראה ממטבחי מרוקו וטוניס, ובחר בפראנה מרוקאית ממולאת בטחינה, רוטב פלפלים, סלט טונה טרייה עם ירוקים, פלפל חריף, לימון כבוש וזיתי טאסוס. את האתנחתא המתוקה מספק הקונדיטור מיקי שמו, שבחר ללכת על "סנדוויץ'"בריוש ממולא בממרח שוקולד חלב, שוקולד לבן ופירות יער. את כל הסנדוויצ'ים אפשר לקחת הביתה או לאכול במקום, ואם יהיה לכם מזל תוכלו להתקל באחד השפים מאחורי הדלפק, מסדר בקפידה עלי חסה או מצלחת בסבלנות סלמון, עגבניה ופרוסת גבינה.

 

 

הסנדוויץ' האולטימטיבי על פי מיקי שמו אביב חופי

פופ אפ הסנדוויצ'ים יתקיים עד יום שבת (1.7) בין השעות 11:30-20:00 וביום שישי בין 09:00-15:00 בכניסה המערבית של שרונה סמוך לדוכן המיצים "drink it".

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10