אוכל
מושיק רוט: כך הצלחתי לעשות רווח מהמבורגר ב-8 שקלים
מה הסוד מאחורי מנות זולות, איך אפשר להיות בטוחים שהבשר אכן איכותי ואילו מסעדות יאפשרו לכם לשבוע בפחות מ-45 שקלים לאדם? מושיק רוט עם הסודות של המסעדנים

לא פשוט למכור אוכל בזול במדינה הזאת. הדוגמה הטובה ביותר לאתגרים העומדים בפני יזמים קולינריים היא "קופיקס", שלפני כמה חודשים העלתה את מחירי רוב המנות בסניפי הרשת מ-5 ל-6 שקלים. השף הממושלן מושיק רוט שחי על קו אמסטרדם-ישראל לא נבהל. ברשת "שמונה" בה הוא משמש שף ויועץ קולינרי, לא מתכוונים להעלות בקרוב מחירים. להיפך. רוט מדבר על רווחיות ומכריז על פתיחתו של סניף נוסף בלב רחוב אבן גבירול בתל אביב, ממש סמוך למזנון הפיתות של אייל שני. איך ממקסמים רווחים כשמוכרים המבורגר איכותי ב-8 שקלים, מה הנוסחה להצלחה ועוד כמה דוגמאות למסעדות זולות שמאפשרות לשבוע בפחות שקלים, בראיון שנערך בתוכנית הבוקר. צפו.


>> נשרה ממשחקי השף והקימה בית אוכל שאתם חייבים להכיר

>> טעמנו את ממרח הפסק זמן החדש ואנחנו עד עכשיו נסערים

>> כל הסיבות הטעימות לטוס לפריז ממש עכשיו

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10