אוכל
טרנד בסימן שאלה: האם הגלידה השחורה מסוכנת לבריאות?
גלידה שחורה כבר יצא לכם לטעום? מסתבר שמנת המתיקות הפוטוגנית טומנת לא מעט סכנות. קראו והחליטו לבד לפני הלק הבא

הקיץ הזה הטרנד הרווח בגלידריות הוא גלידה שחורה. אבל מסתבר שאם נטלתם תרופות לפני אכילתה, הגלידה תנטרל את השפעתן. פחם פעיל, כפי שהסביר פרופסור גידי קורן לחן ליברמן ולמיה זיו-וולף בתוכנית הבוקר, סופח תרופות מהקיבה ומהמעיים ומונע מהן להיספג בגוף. הגלידה השחורה הגיעה לארץ לפני כחצי שנה ונמכרת בכמה גלידריות ברחבי הארץ. לאחרונה הצטרף לטרנד השחור גם שייק על בסיס סורבה קפה, אך הוא נטול פחם ומבוסס על תמצית קפה. צפו בראיון עם פרופסור גידי קורן.



>> לינוי בר גפן וסיון קלינגבייל בודקות ממה עשויים השלגונים והגלידות שאנחנו הכי אוהבים ומה מסתתר בתוכם, ומעמידות את הגלידות והגלידריות ברחבי הארץ לשורה של מבחנים: מי תהיה הגלידה המצטיינת של ישראל? "עושות חשבון", יום שני ב-21:00, ערוץ 10.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10