אוכל
יריחו: המסעדה שכולם הולכים לפרגן לה
עם לוקיישן מנצח, תפריט שמעורר לא מעט לבטים ושני שמות מוכרים בתחום הקולינריה, "יריחו" היא לא סתם עוד מסעדה חדשה

במסעדה היפואית החדשה יגישו השניים אינטרפטציה מודרנית לאוכל מקומי, דוגמת ארנצ'יני לבאנה, כדור סביצ'ה עטוף בפלפל ירוק חריף ופיצת סרדינים. באגף המתוקים תוגש "קסטת" קדאיף. צפו בסיור מצולם ב"יריחו" החדשה.

 

יריחו - פנחס בן יאיר 4, יפו

בלב השוק היווני ביפו העתיקה התמקמה השבוע מסעדה, שסיכוי סביר שתשמעו עליה לא מעט בתקופה הקרובה. "יריחו" אוחזת בכל התכונות הנכונות: מיקום מנצח, תפריט שכל מנה בו מעוררת סקרנות ושני טבחים מוכרים: תומר אגאי מ"סנטה קתרינה" ועידן פרץ, שבעברו מסעדת "פופינה" וזכייה משמחת במקום השלישי בשלב חצי הגמר האזורי בתחרות השף הצעיר מטעם "סן פלגרינו".

 

>> במסעדה הזאת מגישים סטייק פילה במחיר מצחיק

 

 

ים תיכון חדש. יריחו צילום מסך-
 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10