אוכל
סלט פנצנלה ופסטה "חתוכה רע": איך לבשל ארוחה טוסקנית?
אוהבים לטייל, לבשל ולאכול? הצוות הזה ייקח אתכם לטוסקנה, ובינתיים בואו לראות באולפן שלנו איך מכינים פסטה כפרית טוסקנית וסלט פנצנלה

הצלם דן לב והשף יוגב רוס לוקחים קבוצות של אנשים לשישה ימים בטוסקנה: קונים מצרכים בשוק, מבשלים יחד בוילה וגם מצלמים.

 

טיול כזה עולה 1,900 יורו כולל הכל - סדנאות, בישול וצילום, טיסות, וילה וגם טיולים. אז לפני שאתם סוגרים טיסה, נשאר עוד משהו קטן: איך מבשלים ארוחה טוסקנית, כמו פסטה כפרית, טוסקנית, מסרטי פסטה קבועים ("חתוך רע"), מוקפצים עם זוקיני, ארוגולה, עגבניות שרי, זיתים וצלפים - וגם סלט פנצנלה? צפו בהדגמה.

 

>> אייל שני, מאחוריך: קרין גורן מכינה פיתות ביתיות

>> כל הפרטים על בר הלחם שממלא את השכונה בריחות אפייה

 


 

אוכל טוסקני צילום מסך-
 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10