אוכל
לא רק כוכבות קולנוע ודוגמניות: גם האצות הישראליות בדרך לכבוש את העולם
האצות הישראליות הפכו לפופולריות במיוחד בשוק הבריטי. איך זה קרה ומה הטכנולוגיה המיוחדת שקיימת רק בישראל?

בפעם הבאה שאתם אוכלים סושי טעים בחוץ לארץ - יש סיכוי שזה בזכות ישראל. האצות הישראליות הופכות לשם דבר בעולם, ובבריטניה כבר התחילו לשווק אותן.

 

אז מה מיוחד בהן? מגדלים אותן בטכנולוגיה שקיימת רק בישראל- במי ים, אך בבריכות על היבשה, וכך הערכים התזונתיים טובים יותר והן יוצאות נקיות יותר. תופתעו לגלות שניתן לשלב את האצות במוצרי מזון שונים, כמו קרקרים ופסטות. צפו בראיון המלא:

 

>>> חוויית משתמש: מה קורה כשמנסים להפוך מילקי לנוזל?

>>> בלי רגשות אשמה: קרמבו מהחלומות בפחות מ-160 קלוריות

 

סושי. האצות הישראליות רצות לאי הבריטי fotolia
 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10