אופנה ולייף סטייל
כך עובדים עלינו עם המאכלים הבריאים
זרעי צ'יה, ספירולינה, גוג'י ברי אלו הם המאכלים הטרנדיים של התקופה, אותם מכנים ל"סופר פוד" מהטבע. האם באמת מדובר במאכלים כל כך בריאים?

"לכל דבר יש בסיס מדעי", טוען יאיר להב, דיאטן קליני ופיזיולוג, ועם זאת, טוען להב שהסופר פוד שמוכרים לנו ותעשייה שלמה חוגגת עלינו, לא בהכרח עדיפים על מאכלים אחרים. בספירולינה למשל נמצא שיש חלבון כמו ברבע ביצה, אז ייתכן שעדיף לנו לאכול דווקא ביצה ולא להוציא הון על אצות. כמויות המגנזיום, חומצות השומן והסידן שאומרים לנו שיש במזונות על אלו, מזערית ביחס למאכלים כמו למשל שקדים, דגי ים צפוניים כמו סלמון או ירקות שאנחנו רגילים לאכול.

 

רוצים להישאר תמיד מעודכנים? עשו לנו לייק בפייסבוק של נענע10 לייפסטייל

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10