אוכל
טעים ומיוחד: הכירו את הדור הבא של הפחזניות
פחזניות הן סוג מאפה חלול העשוי מבצק רבוך וממולא במילויים טעימים, ועכשיו אנחנו זוכים להכיר גם את אחיותיהן המודרניות. אז במה הן שונות מפחזניות רגילות?

עדי קיהן, שף קונדיטורית ובעלי מילק בייקרי, מגיעה לאולפן הבוקר לדבר על הפחזניות המודרניות שכובשות את אוהבי המתוק הישראלים. פחזניה מודרנית מורכבת מהפחזנית עצמה עם מעטה של קראמבל למעלה. מה שמיוחד בסוג זה הן הצורה, הדרך שבה מגישים אותן והעובדה שהן נורא פריכות ומכילות הרבה מקום לקרם בפנים. הפחזנית המודרנית, כמו כל קינוח אחר, לא מאד בריאה אך ממש טעימה ושווה כל קלוריה.

 

לעוד כתבות באוכל ורק אוכל:

איפה לאכול השבוע: גלידת שערות סבתא כבר טעמתם?
איציק ורותי מציגים: סנדוויצ'ים מנצחים לבית הספר
אם כל התאוות: מקומות חדשים בפתח תקווה שמצדיקים קפיצה מהירה

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10