אופנה ולייף סטייל
מחקר חדש: קטניות מפחיתות את הסיכון לסרטן
מחקר חדש מצא שאכילת קטניות מפחיתות את הסיכון לחלות בסרטן המעי הגס. מה בדיוק צריך לאכול וכמה? כל הפרטים על המחקר הסיני

ב-15 לחודש יצויין יום למודעות סרטן הערמונית, הגידול השכיח ביותר בקרב גברים בגיל 60 ומעלה, ובתזמון מושלם מגיע מחקר חדש שמוצא קשר בין אכילת קטניות להפחתת הסיכון לחלות בסרטן המעי הגס.

 

מחקר סיני שאיגד 8 מחקרים יחד ובדק אוכלוסיות שונות עם אורח חיים שונה (מעל 200 אלף איש), מצא שקטניות כמו חומוס, פול, סויה, עדשים, שעועית, יפחיתו ב-15% את הסיכון לחלות בסרטן.

 

רוצים להישאר תמיד מעודכנים? עשו לנו לייק בפייסבוק של נענע10 לייפסטייל

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10