אוכל
הנשנוש המושלם: חיתוכי בטטה פריכים
פליאוליתים, שומרים על הגזרה ומפנטזים על נשנוש מושלם ודל קלוריות? המתכון הזה מקפיץ את כל התכונות הטובות של הבטטה ב-5 דקות עבודה
הדרך הנכונה לצרוך אותה. חיתוכי בטטה פוטוליה

זה רק נראה כמו מנה פשוטה, אבל בזכות צורת החיתוך המיוחדת שולי הפרוסות שנצרבים בתנור הופכים פריכים ומתוקים יותר, והתוצאה היא הוא נשנוש בריא ומלא מרקמים.

 

3 מנות | דרגת קושי: קל | פרווה

 

מצרכים:


3 בטטות בגודל בינוני


3 כפות שמן זית


מלח גס

אופן ההכנה:


  • מחממים תנור ל-180 מעלות. חותכים את הבטטות לפרוסות, אבל לא עד הסוף, רק עד ליצירת מעיין מניפה.
  • מסדרים על תבנית עם נייר אפייה, מזלפים מעל שמן זית בנדיבות ומתבלים במלח גס.
  • אופים 50 דקות או עד שהבטטה רכה לחלוטין. מוציאים ומגישים.

 

 

 

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10