אוכל
תסגרו את החלונות: צ'יפס הבטטה הכי קראנצ'י ומרעיש שתכינו אי פעם
תמיד כשמנסים להכין צ'יפס בטטה, מסיימים עם גפרורים עצובים ומקורמלים יתר על המידה. הנה המתכון המדויק ביותר עם מרכיב שמגן על צ'יפסוני הבטטה מפני שריפה, ומוציא אותם פריכים ושזופים
פריכות מושלמת. צ'יפס בטטה Christopher Flowers on Unsplash

3 מנות | דרגת קושי: קל | פרווה

 

מצרכים:


3 בטטות בגודל בינוני, קלופות


3-4 כפות קורנפלור


מלח


שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

 

 

  • חותכים את הבטטות לצורת הצ'יפס שאוהבים: גפרורים או פרוסות דקות. מבשלים במים רותחים 8 דקות כדי לרכך מעט את הבטטה, אבל לא לרמה שהיא מתפרקת או רכה לחלוטין. מסננים.
  • מחממים שמן לטיגון עמוק. מניחים את הקורנפלור בצלחת. מצפים את חתיכות הבטטה בקורנפלור מכל הכיוונים.
  • מטגנים בשמן 3-4 דקות (במספר נגלות כדי לר לקרר את השמן) עד שהציפוי מזהיב והבטטה מתרככת לחלוטין.
  • מוציאים לנייר סופג, מתבלים במלח ומגישים.

 

 

 

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10