אוכל
ארוחה כתומה: בטטה מדורה במילוי שמנת חמוצה
לפעמים כל מה שצריך זה מתכון פשוט ומשביע, בלי שום גימיקים או התעסקויות. המנה הזאת אמנם מבלה שעה בתנור, אבל אז מקבלת חיזוק שעושה את כל ההבדל
מצוינת לבראנצ'ים ספונטניים. בטטה אפויה במילוי שמנת חמוצה פוטוליה

3 מנות | דרגת קושי: קל | חלבי

 

מצרכים:


3 בטטות בינוניות


3 כפות שמן זית


מלח גס


1 גביע שמנת חמוצה


חופן עלי פטרוזיליה, קצוצים

אופן ההכנה:

 

  • מחממים את התנור ל-200 מעלות. שמים את הבטטות על תבנים עם נייר אפייה ואופים במשך 60 דקות או עד שהבטטות נימוחות לחלוטין.
  • מוציאים, פותחים את הבטטות במרכזן. מתבלים במלח גס ומסלפים פנימה שמן זית. במרכז כל בטטה מניחים שמנת חמוצה ופטרוזיליה קצוצה ומגישים.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10