אוכל
אזעקת פריכות! תפוצ'יפס בטטה הום מייד
זה פריך, זה בריא וזה ממכר! במקום לקנות, למה שלא תכינו לבד? צ'יפסוני בטטה דקיקים ופריכים שאופים בתנור ומכרסמים בהנאה
פריכות ממכרת. צ'יפס בטטה Fotolia.com

2 מנות | דרגת קושי: קל | פרווה

 

מצרכים:


3 בטטות בגודל בינוני


3 כפות שמן זית


מלח דק

אופן ההכנה:

 

 

  • מחממים תנור ל-150 מעלות (מצב רגיל, לא טורבו).  חותכים את הבטות לפרוסות דקות. מתבלים בשמח זית ומלח ומסדרים על 2 תבניות כך שהפרוסות לא יגעו זו בזו בשכבה אחת.
  • אופים שעה וחצי או עד שהבטטות יבשות ופריכות.
  • מוציאים ונותנים לפרוסות להתקרר לפני שאוכלים.

 

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10