אוכל
מזון למחשבה: מדוע בני אדם אוהבים כל כך טעם של שומן?
כיצד פטריות יכולות להוות תחליף לאור השמש, ומתי גילו האינדיאנים בדרום אמריקה את תפוחי האדמה? כל התשובות לשאלות המרתקות מופיעות בסרט חדש ומסקרן

בסרט חדש "כשהמדע פוגש את הטעם", המשודר בימים אלה בערוץ שמונה בכבלים, מציגים בפנינו את ההיסטוריה של הטעם והמטבח האנושי.

 

מדוע בני אדם אוהבים כל כך טעם של שומן? כיצד פטריות יכולות להוות תחליף לאור השמש? ומתי ואיך גילו האינדיאנים בדרום אמריקה את תפוחי האדמה? כל התשובות לשאלות המרתקות האלו, ועוד, מופיעות בסרט החדש. הנה טעימה ממנו.


הספר שיגרום לכם להתמכר לבריאות

המסעדה היפנית שבה אין כניסה לסושי

מתכון לדג המרוקאי של ג'קי אזולאי

 

תפוחי אדמה funkyfrogstock - Fotolia.com
 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10