אוכל
האם לעומר מילר יש סיבה לשקשק? הכירו את רשת הפאסט פוד של השף המתחרה
לכאורה, עוד המבורגריה, אבל חכו שתשמעו מה מונח מעל ומתחת לקציצה, ואיזה שף עומד מאחוריה. כל הפרטים על הרשת שמאיימת להוציא את ההמבורגר מהקשרו הטבעי
הייתם נוגסים בזה? קראנצ' בורגר לבנוני עם נקניקיות מרגז אנטולי מיכאלו

נכון שמזמן לא סיפרנו לכם על שף מפורסם שפותח רשת מזון מהיר? אז הנה ידיעה מרעננת ופריכה ליום זה על מצטרף חדש לחבורה, שהחליט גם הוא לפנות לעם עם רשת מזון מהיר המוקדשת (איך לא) להמבורגר. הכירו את "שגב קראנצ' בורגר" - מסעדת מזון מהיר חדשה של השף שגב משה ("שגב אקספרס", "שגב קיטשן גארדן", "שגב קונספט") שנפתחה השבוע בסינמה סיטי ראשון לציון, ומוציאה אותו מהקשרו עם תוספת יצירתיות במיוחד: חוטי אורז מסולסלים ופריכים, שמונחים על ההמבורגר (בשרי או צמחוני), אבל זאת רק ההתחלה.

 

>> אחרי שתכינו שניצל בשיטה הזאת, לא תחזרו לשניצל של אמא

 

חוץ מההר הפריך בדמות אטריות אורז מטוגנות, ההמבורגרים של משה מגיעים עם תוספות יצירתיות לא פחות שמונחות על גבי הקציצה, דוגמת תירס מעושן וכוסברה, חציל וטחינה, גואקמולה וחלפיניו חריף, כתף בקר וטבעות בצל צלויות, ממרח פטריות כמהין, נקניקיות צ'וריסו חריפות ואפילו שניצל פריך הממוקם על הקציצה.

 

 

רוצה להמציא את ההמבורגר מחדש. שגב משה אנטולי מיכאלו

בקטגוריית התוספות יוצעו קראנצ'יפס (תפוחי-אדמה ובטטות), קראנצ'יפס שגב (תפוח אדמה, בטטות, כרוביות, תבלינים, עשבי תיבול וגרידת לימון) וצ'יפס נשיקות (תפוחי אדמה צלויים עם ברביקיו) עם רטבים דוגמת צ'יפוטלה, רוטב קארי, רוטב קטשופ חריף ועוד. מנה הכוללת קראנצ' בורגר, תוספת ומשקה תעלה 49 שקלים, ועל תוספות תשלמו 7-15 שקלים נוספים. זהו הסניף הראשון של "שגב קראנצ' בורגר", ובשנה הקרובה יפתחו כשלושה סניפים נוספים בארץ ושלושה סניפים מחוץ לגבולות ישראל - בטאיוון, ביפן ובתאילנד, הזהים קונספטואלית לסניף הישראלי.

 

 

סיבה טובה לפתוח פה גדול. קראנצ' בורגר "ארגנטינה" עם נקניקיות מרגז אנטולי מיכאלו

"לאחר כשנה של עבודה מאומצת ופיתוח, אני נרגש מאוד להשיק את 'שגב קראנצ' בורגר', חלום ילדות שהופך למציאות בשבילי" מספר משה, "המבורגר זה אחד המאכלים האהובים ביותר בארץ ובעולם, ומה שהוביל אותי ביצירת הקונספט היה הרצון לייצר לסועדים שלי חוויה קולינארית חדשה ומרגשת באכילת המנה הקלאסית הזו".

 

משה הוא כאמור לא השף הראשון שפותח רשת מזון מאיר. עשו את זה לפניו אייל שני עם רשת "המזנון", מושיק רוט עם רשת "שמונה", עומר מילר עם "סוסו אנד סאנס", אהרוני עם "הירו ראמן", רושפלד עם "קפטן קארי", והמצטרף הטרי קצת לפני משה - רז רהב, שייפתח בתחילת 2018 את "ברווזי", סנדוויצי'ה עירונית ברחוב טשרניחובסקי בתל אביב.

 

 

האם עומר מילר צריך להתחיל לשקשק? קראנצ' בורגר של שגב משה אנטולי מיכאלו

ההשראה לאופי הרשת החדשה של משה מגיעה מארצות הברית, מרשתות של מסעדות המבורגרים שנוסדו בארץ ה'פאסט פוד' והדיינרים, דוגמת 'Shake Shack', 'In-N-Out' ו-'Five Guys', עם מגוון מנות במחירים נגישים ושירות מהיר. כיאה למסעדת "פאסט פוד", גם אגף הקינוחים יישאר נאמן למקור עם גלידה אמריקאית בגביע בטעמי וניל וסירופ דובדבנים; וניל עם מקופלת ופניני שוקולד ואפילו מסטיק עם וניל וסוכריות (11 שקלים), וופל בלגי עם תוספת גלידה (11 ש"ח) וגם מילקשייק בטעמים עם קצפת וניל או מסטיק (21 שקלים).

 

שגב קראנצ' בורגר - מתחם סינמה סיטי - ילדי טהרן 3, ראשון לציון

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10