אוכל
הצד המושחת של הפסטה: מק אנד צ'יז מנצח
אמריקאי, מושחת ומלא בגבינה מומסת שנמתחת עד הפה בחוטים מופלאים. כך תכינו מק אנד צ'יז מנצח בבית בלי סיבוכים

2 כפות חמאה
340 גרם גבינת צ'דר חריפה (מיושנת) מגוררת גס
340 גרם גבינת צ'דר בטעמים עדינים מגוררת גס
450 גרם פסטה קצרה חלולה לא מבושלת
1/8 כפית פלפל אדום חריף טחון (קאיין או שאטה)
מלח
2/3 כוס חלב 3% שומן

 

אופן הכנה:

 

1. מחממים תנור ל-190 מעלות. משמנים תבנית בכף חמאה.
2. מערבבים את שני סוגי הגבינה ושומרים בצד 2 כוסות גדושות.
3. מערבבים את יתרת הגבינות עם קאיין ומלח בקערה פסטה ומעבירים לתבנית.
4. יוצקים מעל חלב ומפזרים את 2 כוסות הגבינה ששמרנו. מפזרים מעל את כף החמאה הנותרת.
5. אופים ללא כיסוי 45 דקות. מגבירים טמפ' התנור ל-200 מעלות, ואופים עוד 20-15 דקות, עד שפריך בתחתית ובציפוי.

 

לזניה עם עגבניות >>

פסטה עם עוף >>

כך תעשו רוטב פסטו: מתכון + וידאו >>

סלט פסטה קר >>

חזה עוף עם פסטה של אהרוני >>

פסטה עם גבינת פטה של אהרוני >>

פסטה במילוי גבינות >>

מחפשים מתכון?

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10