אוכל
מתכון למרק עדשים מהיר
 מרק עדשים כתומות   צילום : flickr little blue hen 
מתכון מהיר וקל למרק עדשים משביע בניחוח הודי. אפשר להגיש ביחד עם קרוטונים טריים וגבינת פטה מפוררת

סוג מתכון: פרווה/חלבי | זמן הכנה: רבע שעה | זמן הכנה כולל: חצי שעה  | כמות מנות: 3 מנות | רמת קושי: קל

מצרכים:

 

3/4 כוס עדשים כתומות שטופות היטב


1/2 1 כוסות מים


מיכל שמנת מתוקה או שמנת צמחית


1 כף שטוחה אבקת מרק עוף קנור


1 כף שטוחה אבקת מרק בצל קנור


2-3 תיבוליות הודי


מיץ מ-1/2 לימון


אופן הכנה:

  • מבשלים את העדשים במים עד ריכוך.
  • מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את התיבוליות ואבקות המרק ומערבבים היטב עד להמסה. מבשלים 2 דקות נוספות.
  • מוסיפים את מיץ הלימון ומגישים.

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10