אוכל
שניצל בציפוי קורנפלקס
 איך לא חשבנו על זה קודם? שניצל בציפוי קורנפלקס   צילום : קרן ביטון כהן 
הנה רעיון מדליק לשינוי אווירה: משדרגים את פירורי הלחם המשעממים בציפוי קריספי של קורנפלקס תלמה ללא גלוטן ומקבלים שניצל זהוב ופריך במיוחד

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 20 דקות | 4 מנות | רמת קושי: קל

מצרכים:

 

600 גרם חזה עוף, משוטח לשניצלים (מבקשים מהקצב)


כוס וחצי קורנפלקס תלמה ללא גלוטן


2 ביצים, טרופות


מלח ופלפל שחור טחון


¾ כוס קמח ללא גלוטן או קורנפלור


שמן קנולה, סויה או חמניה, לטיגון עמוק


אופן הכנה:

 

  • מחממים שמן לטיגון עמוק.
  • טוחנים את הקורנפלקס במעבד מזון לפירורים גסים.
  • מסדרים עמדת ציפוי: בקערה אחת מערבבים את הקמח או הקורנפלור עם מלח ובפלפל, בקערה אחרת טורפים את הביצים ובאחרת מניחים את פירורי הקורנפלקס.
  • טובלים את חזה העוף בקמח המתובל, לאחר מכן בביצה ואז בפירורי הלחם, כך שיהיה עטוף מכל הכיוונים.
  • מטגנים בשמן עמוק כ-2-3 דקות מכל צד, עד להזהבה יפה ומעבירים לנייר סופג.
  • ניתן גם לאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות 12 דקות בערך.
  • מגישים מיד, ביחד עם קטשופ ופירה.

 

לעוד מתכונים וכתבות של עֹז תלם הכנסו לבלוג The Kitchen Coach
 

מחפשים עוד מתכונים ללא גלוטן? נסו את אלה:

בראוניז עם שוקולד-צ'יפס

פשטידת גבינות עם כרישה ופטריות

לביבות ברוקולי ויוגורט

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10