אוכל
סלט שעועית לבנה ואדומה
 פשוט וטעים. סלט שעועית   צילום : דן לב, סגנון: דלית רוסו 
בימים שאין ממש חשק לבשל, צריך סלט פשוט ואהוב, שמתאים כפתיחה כמעט לכל ארוחה. אורלי פלאי-ברונשטיין ואלי שטייניץ עם מתכון מהיר לסלט שעועית לבנה ואדומה

כל בשלן או אופה חובב (ומקצועי) אוהב ספרי בישול - התמונות, הריח, הדפדוף ובעיקר הכתמים הקטנים על הדפים שמזכירים את החוויה בדרך לתוצאה. בשנים האחרונות היקף מכירות הספרים הדיגיטליים עלה וצפוי לגדול עוד בקרוב. "על השולחן" משיקים את ספר הבישול המפורסם שלהם, ששת, בגרסה דיגיטלית עם מתכונים חדשים. מתוכו, בחרנו לחלוק אתכם מתכון נפלא לסלט שעועית לבנה ואדומה.

סוג מתכון: טבעוני | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 40 דקות | 6 מנות | רמת קושי: קל

מצרכים:

 

1 כוס שעועית לבנה מבושלת (אפשר גם קפואה או משומרת)


1 כוס שעועית אדומה מבושלת (אפשר גם קפואה או משומרת)


1/3 כוס שמן זית


4 שיני שום, קצוצות


צרור פטרוזיליה, קצוצה


4 גבעולי בצל ירוק, קצוצים


2 כפות מיץ לימון, סחוט טרי


2 בצלים סגולים, פרוסים דק


3-2 כפות חומץ בלסמי


מלח ופלפל שחור טחון טרי


אופן הכנה:

  • מערבבים שני מיני שעועית עם שאר החומרים ומתבלים.
  • משהים כחצי שעה-שעה לפני ההגשה.

 

המתכון באדיבות הגרסה הדיגיטלית של "ששת - העוזר שלך במטבח" מבית על השולחן.


מחפשים מתכונים נוספים מהמהדורה הדיגיטלית? נסו את אלה:

קציצות עוף בקארי

פאייה עוף ומעושנים

שקשוקה ירוקה (תרד ומנגולד)

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10