אוכל
סלט עדשים שחורות • טבעוני ומשביע
בתוך מסעדה ביתית כמו "הדס קיטשן", יש גם מנות טבעוניות שיכולות להיות ארוחה שלמה למי שלא מעוניין באוכל כבד. כזה הוא סלט העדשים השחורות, מלא בחמוציות ועשבי תיבול רעננים
סלט עדשים שחורות. מנה טבעונית ומשביעה אסף אמברם

הדס הירש-אובזילר הפעילה במשך 14 שנה את "הבישוליה של הדס", בית אוכל ששכן ברחוב כצנלסון בגבעתיים והציע אוכל של בית החל מסלטים טריים, דרך מנות עוף ובשר ועד קינוחים ביתיים וטעימים. בימים אלה העתיקה הדס את מקומה לרחוב שינקין בגבעתיים, הרחיבה את שעות הפעילות וההיצע ושינתה את שם המקום ל- "הדס קיטשן". מתוך התפריט המיוחד שלה, היא חולקת איתנו מתכון לסלט עדשים שחורות

סוג מתכון: טבעוני | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: חצי שעה | 2 מנות גדולות | רמת קושי: קל

מצרכים:

 

500 גרם עדשים שחורות


3 כפות חמוציות


1/2 כפית פטרוזיליה


1/4 כוס נענע קצוצה


4 כפות אגוזי מלך


3 כפות לימון


כף חומץ בלסמי


1/2 כפית מלח


אופן הכנה:

  • בסיר מבשלים את העדשים עם מים עד כיסוי במשך כ-20 דקות.
  • מסננים ומצננים.
  • מעבירים לקערת סלט, מוסיפים את החמוציות, הפטרוזיליה, הנענע ואגוזי המלך ומערבבים.
  • סמוך להגשה מערבבים יחד את הלימון, הבלסמי, המלח - שופכים על הסלט לפי הטעם ומגישים.

 

הדס קיטשן, שינקין 48 גבעתיים


טלפון: 03-6726766
א'-ה' החל מ-07:30 ועד 24:00
שישי 07:30-17:00
שבת 08:30-24:00

 

מחפשים עוד מתכונים של הדס? נסו את אלה:

 

כדורי עוף ברוטב עגבניות

קציצות פראסה (כרישה)

פלפלים ממולאים בעוף או בשר

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10