אוכל
רטטוי ירקות כפרי • בריאות וטעם במתכון אחד
תבשילי ירקות הם מעדן בכל עדה ובטח נתקלתם בשמות השונים שלהם כמו גיבץ', פיסטו או קפונטה. לגרסא הצרפתית קוראים רטטוי ואצלנו היא מקבלת טוויסט ישראלי
לכל פרוסת צבע יש משמעות בטעם. רטטוי יבולי הכהנים

בכל שנה נערכת בארץ תערוכה בינלאומית בשם Fresh AgroMashov לייצור ושיווק תוצרת חקלאית טרייה. בתערוכה נפגשים מגדלים, סיטונאים, יצואנים ויבואנים של שיווק תוצרת חקלאית טרייה ירקות, פירות, פרחים ותוצרת מן החי. לכבוד המאורע הססגוני והטעים במיוחד שיערך ב-23-24 ליולי בגני התערוכה בת"א, חברת יבולי הכהנים תרמה לנו מתכון מתוך התוצרת שלה - רטטוי כפרי עם המון ירקות איכותיים בסידור משגע:

 

>> 7 טיפים להכנת ירקות שורש

>> איך לקלף ירקות קלויים ללא מאמץ

>> 10 הירקות הבריאים ביותר

סוג מתכון: טבעוני | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: 45 דקות | 3 מנות | רמת קושי: קל

מצרכים:

 

2 עגבניות גדולות


10 עגבניות שרי בצבעים שונים


1 חציל מובחר


1 קישוא גדול


2 שיני שום


1 שן שום


בזיליקום לעיטור


קורט תבלינים לפי הטעם


זרזיף שמן זית


אופן הכנה:

 

  • מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  • חותכים את הירקות לעיגולים יפים ברוחב שווה.
  • חותכים 2 שיני שום.
  • מתבלים את הירקות החתוכים ומוסיפים מעט שמן זית ואת חתיכות השום מפזרים בין הירקות.
  • מסדרים את עיגולי הירקות בצורה יפה בקערה עגולה.
  • מכניסים את הקערה לתנור לכ-20-30 דקות.
  • מוסיפים את עלה הבזיליקום לעיטור.

 

המתכון באדיבות יבולי הכהנים

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10