אוכל
עוגיות שוקולד ממכרות • מתכון שיטריף את הבית
הקונדיטורית נועה עינת מכינה עוגיות שוקולד מושחתות וממכרות שמוכנות ב-20 דקות (כולל אפיה!), ויתחסלו עוד לפני שתמצאו קופסה לאחסן אותן
מתאים לכל רגע ביום. עוגיות שוקולד נעה עינת

את האהבה של נועה לשוקולד אתם בוודאי מכירים מהטורים הקודמים. המתכון הבא מפוצץ בשוקולד וגם קל מאוד להכנה, כך שכל מי שיקח ביס יתאהב בתוצאה מיד.

 

בטורים הקודמים של נעה עינת:

טארט שוקולד רך-רך עם פירות אדומים

בלינצ'ס עם גבינה וקינמון

טארטלט מסקרפונה ופירות

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 20 דקות | 30-40 עוגיות | רמת קושי: קל

מצרכים:

 

200 גרם שוקולד מריר


50 גרם חמאה


2 ביצים


3/4 כוס סוכר חום


2/3 כוס שקדים טחונים


1/2 כפית אבקת אפייה


1/2 כפית מלח


אופן הכנה:

 

  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • במיקרו או בבן מארי ממיסים את החמאה והשוקולד עד להמסה מלאה.
  • בקערת המיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים, ומוסיפים את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוח.
  • לתערובת הביצים המוקצפים מוסיפים את השוקולד המומס וממשיכים להקציף למספר שניות.
  • מוסיפים את השקדים הטחונים, אבקת אפייה והמלח ומקציפים למשך מספר שניות עד לקבלת תערובת אחידה.
  • על מגש עם נייר אפיה יוצרים תלוליות בעזרת כפית. העוגיות משתטחות (!) ולכן חשוב שיהיו מרווחים גדולים בין העוגיות.
  • מכניסים לתנור ואופים במשך 9 דקות.
  • כשמוציאים את העוגיות מהתנור משאירים אותן על המגש החם למשך 2 דקות ורק אז מנתקים מהתבנית.

 

מתכונים נפלאים נוספים בבלוג העוגות של נעה
הצטרפו לעמוד הפייסבוק העוגות של נעה

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10