אוכל
חדש על המדף • עוגיות, רטבים ושדרוג לשקדי המרק
 שוקולד ולרונה   צילום : שלומי ארביב 
עוגיות בטעמים חדשים, רוטב שמנת חדש, סדרה אסייתית, שוקולד חדש ושדרוג מפתיע לשקדי המרק של ילדותנו

כאתר אוכל, מגיעים אלינו למערכת המון מוצרים חדשים לבדיקה. בדף המצורף למוצר מבטיחים לנו הבטחות על טיבו, טעמו ואיכויותיו. לא תמיד התיאורים המדהימים תואמים למוצר במציאות - ובדיוק בשביל זה אנחנו כאן. רצינו לבדוק מה מבטיחים לנו הפרסומאים והיח"צנים ומה האמת שעומדת מאחורי ההבטחה:

 

לעדכונים חמים וכתבות נוספות עשו לנו לייק >> בעמוד הפייסבוק שלנו

 

רוטב שמנת עם עגבניות, יטבתה שלומי ארביב

הם אומרים: יטבתה מרחיבה את סדרת רטבי השמנת ומשיקה: רוטב שמנת עם עגבניות 9%. לרוטב מגוון רב של שימושים כגון רוטב לפסטה, מעל תפו"א, תבשילי ירקות, דגים, להוספה לבלילת פשטידה או לזניה או כל תוספת חמה אחרת. סדרת הרטבים החדשה של יטבתה נותנת מענה לשני צרכים עיקריים, האחד, סדרת הרטבים חוסכת זמן בכך שמציעה פתרון מהיר וזמין במטבח: רק למזוג לחמם ולהגיש והשני, סדרת הרטבים יכולה לשמש כרכיב איכותי המשדרג מגוון רחב של מתכונים.

 

אנחנו אומרים: הכנו פסטה עם הרוטב. ההוראות על האריזה אמרו שרק צריך לחמם את הרוטב ולהוסיף לפסטה, אבל לנו הוא הרגיש ממש סמיך מדי (וגם היה קשה להוציא אותו מאריזת הקרטון בגלל הסמיכות, היינו ממש צריכים למעוך אותה) ודיללנו אותו עם מעט חלב. הריח הראשוני לא היה מפתה במיוחד, והזכיר לנו אבקות מרק עגבניות של פעם, אבל אחרי החימום והוספת הפסטה (אנחנו הוספנו גם פטריות פרוסות), יצאה לנו ארוחה טעימה למדי, והרוטב לא הצריך יותר מדי תוספות תיבול. העובדה שהוא מכיל רק 9 אחוזי שומן, אבל מרגיש מאוד עשיר היא בכלל מעולה. אולי לא מדובר ברוטב גורמה, אבל בהחלט בפיתרון לא רע בכלל לארוחה מהירה במיוחד.

 

מחיר: 9-11 שקלים לאריזה של 250 מ"ל שמספיקה לחבילת פסטה שלמה.

שוקולד ולרונה שלומי ארביב

הם אומרים: ולרונה, מותג השוקולד העילי הבין לאומי, משיקה ברחבי העולם ובישראל קו מוצרי שוקולד חדש המתבסס על פיתוח שיטת עיבוד חדשנית, הממזגת אל טעמי השוקולד ארומות פרי טבעי. את מוצרי השוקולד החדשים מייעדים בולרונה לקונדיטורים ושוקולטיירים מקצועיים, חובבנים ולאלו החשים תשוקה לשוקולד וליצירה קולינרית.ITAKUJA 55% מוצקי קקאו- פולי השוקולד גדלים בברזיל, השוקולד ארומטי מאוד ומשלב טעמים חזקים של פסיפלורה וניחוחות קפה. מתאים מאוד לשילוב עם אגוזים, פירות טרופיים, אלכוהול ולהכנת גנאש, פרלינים וקישוטי שוקולד.

MANANKA 62% מוצקי קקאו- שוקולד בעל מתיקות וחמיצות, משלב בתוכו טעמי הדרים ומשלב קקאו. מתאים מאוד לשילוב עם תבלינים, פירות הדר, מוצרי חלב ולהכנת מוס, גאנש, זיגוג, קישוטי שוקולד, אפייה ועוד

 

אנחנו אומרים: שוקולד ה-ITAKUJA הרגיש לנו מעט חמצמץ מדי בטעימה כמוצק, אבל כשהמסנו אותו הוא היה מצוין טעים ומאוד והרגיש איכותי. ה-MANANKA התחבב על כל הטועמים, ורובם הרגישו בו טעמים שהזכירו פירות יער. הוא היה טעים גם לנשנוש כמו שהוא, ובתור גנאש שוקולד הצטיין במיוחד. אנחנו התאהבנו.

 

 

הסדרה האסייתית, מאסטר שף אפרת אשל

הם אומרים: מותג מאסטר שף, המציע מגוון רחב של מוצרים קולינריים והופך כל ארוחה לחוויה, מתרחב ומשיק סדרה אסייתית ייחודית המביאה ניחוחות היישר מאסיה:
• סדרת רטבים הכוללת סויה, טריאקי, צ'ילי מתוק וצ'ילי חריף המיוצרת בתאילנד
• סדרת אטריות הכוללת אטריות ביצים המיוצרות בסין, אטריות אורז המיוצרות בתאילנד
• קרם קוקוס המיוצר בתאילנד

 

אנחנו אומרים: המוצרים של מאסטר שף לא הרגישו לנו שונים במיוחד ממוצרים אחרים שאפשר למצוא כבר בחנויות, אבל אהבנו את המיתוג שמרגיש מקומי וישראלי. גם הרטבים וגם האטריות היו מוצלחים, במיוחד רוטב הצ'ילי המתוק שהרגיש קצת פחות סירופי מהמקובל. תחרות חדשה בשוק היא תמיד מבורכת.

 

עוגיות MOOI סטודיו דנשר

הם אומרים: MOOI, מותג עוגיות הפרמיום, משיק שלושה טעמים ייחודיים על בסיס עוגיית קקאו טעימה ואיכותית: שוקולד חלב עם קרם קוקוס, שוקולד מריר ואספרסו ושוקולד חלב עם קרם ברולה.

סדרת שכבות ביסקוויט שוקולד הינה רב שכבתית ומורכבת מביסקוויט פריך ואיכותי, שוקולד בלגי משובח ומילוי קרמי עשיר אשר הופכים כל נגיסה קטנה לחוויה בלתי נשכחת. עוגיות MOOI מתאימות במיוחד לאלו אשר אוהבים להתפנק עם שוקולד טעים ועשיר.

 

אנחנו אומרים: הביס הראשון של העוגיות קצת מפתיע. עוגיית הקקאו שנראית רכה מתגלה כפריכה במיוחד, והטעמים של הקרם בולטים במיוחד. קרם הקוקוס היה החביב עלינו במיוחד, עם טעם כיפי ומרענן של קוקוס. קרם הברולה היה טעים גם הוא, עם טעם קרמלי לא מוגזם. גם קרם הקפה מוצלח, אם כי מעט פחות, והרגשנו בו איזושהי חמיצות לא ממש ברורה.

 

מחיר: כ-10 שקלים לאריזה.

 

שקדי מרק עם אטריות, אסם סטודיו אסם

הם אומרים: לקראת החורף, אסם יוצאת במהדורה מיוחדת של שקדי מרק המשלבת בין שתי התוספות שאנחנו הכי אוהבים להוסיף למרק - שקדי מרק ואטריות.
האטריות מוכנות לאכילה ללא צורך בבישול, צריך רק להוסיף את תוכן השקית למרק החם וליהנות ממרק עשיר בתוספות טעימות!
עפ"י מחקר שערכה חברת אסם, 60% מהצרכנים נוהגים לאכול שקדי מרק ואטריות באותה צלחת מרק. אסם מציעה פתרון יצירתי המציע את השילוב המושלם והמתבקש. שקדי המרק והאטריות מוסיפים חגיגה של ממש לצלחת, וגורמים לחווית אכילה כיפית ומהנה לכל המשפחה.
שקדי המרק של אסם עשויים מרכיבים טבעיים בלבד, וללא צבעי מאכל.

אנחנו אומרים: ההתלהבות שלנו מהרעיון הראשוני היתה גדולה. איזה רעיון גאוני! בפועל, מדובר בביצוע טוב, אם כי פחות מגניב ממה שדמיינו. שקדי המרק הם שקדי מרק, והאטריות דקות ופריכות מאוד, אבל די מהר מאבדות פריכות במרק החם והופכות לאטריות רכות וכיפיות. לא פורץ דרך, אבל דרך מגניבה לאכול את המרק. היחידים שיתאכזבו הם מי שאוהבים לנשנש את שקדי המרק שלהם ישירות מהשקית, בלי המרק. האטריות מרגישות קצת תפלות מדי בפני עצמן, והופכות את הנשנוש להרבה פחות כייפי.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10