אוכל
חדש על המדף • ירקות חדשים, חטיפים ואוכל מוכן
 כרובית אלמוגים   צילום : יח"צ 
ירקות חדשים ומסקרנים, אוכל מוכן בצנצנות או במעדניה, סדרת מאפים חדשה וכל מה שחדש על המדף

כאתר אוכל, מגיעים אלינו למערכת המון מוצרים חדשים לבדיקה. בדף המצורף למוצר מבטיחים לנו הבטחות על טיבו, טעמו ואיכויותיו. לא תמיד התיאורים המדהימים תואמים למוצר במציאות - ובדיוק בשביל זה אנחנו כאן. רצינו לבדוק מה מבטיחים לנו הפרסומאים והיח"צנים ומה האמת שעומדת מאחורי ההבטחה:

 

לעדכונים חמים וכתבות נוספות עשו לנו לייק >> בעמוד הפייסבוק שלנו

 

חטיפי חלבה בארכה יח"צ

הם אומרים: חטיפי I LOVE HALVA משמר את הטעם והמרקם הנפלאים של החלבה המפורסמת של "בארכה" ומציע אותו לראשונה כחטיף - רגע מתוק, פינוק TO GO, מנת אנרגיה מרוכזת שמאזנת בין טעם יוצא דופן לתזונה נכונה. החטיפים החדשים, במשקל 40 ג' ליחידה, העשויים מ-50% טחינה גולמית, יופצו בטעם וניל או שוקו-וניל וימכרו כבודדים ברשתות השיווק והמכולות.

 

אנחנו אומרים: אם אתם אוהבים חלבה ותמיד חיפשתם דרך לקחת אותך איתכם לנשנוש במהלך היום, מדובר במוצר בדיוק בשבילכם. אין פה איזו חדשנות או טעם לא מוכר, אלא בדיוק אותה חלבה של בארכה מהקופסאות, רק בחטיף קטן. אלו מאיתנו שאוהבים חלבה, נהנו מהנשנוש.

סדרת "פותחים שולחן" יח"צ

הם אומרים:כשמדמיינים ארוחה עשירה, איכותית, מגוונת וטעימה, מייד חושבים על "לפתוח שולחן" - סלטים עשירים, כמה ממרחים טובים, לחם טרי, מגוון חמוצים וזיתים ומשהו לשתות. זה כל מה שצריך לארוחה מושלמת ומתאימה לכל מצב: לארוחה קלה מול הטלוויזיה, לארוחת ערב משפחתית עשירה וטעימה, ואפילו לאירוח מפנק.
סדרת הגורמה החדשה של בני דרום עונה בדיוק על הצרכים האלו. בסדרת "פותחים שולחן" 25 מעדנים ארוזים בצנצנות ומוכנים לאכילה.

בסדרה ניתן למצוא ממרחים איכותיים כמו ממרח דלעת (טרשי), ממרח עגבניות מיובשות, או ממרח חצילים אלי אליו, צנצנות אנטי פסטי עם בטטה או פלפלים, זיתי קלמטה וטאסוס, סחוג עדני או אריסה טוניסאית לאוהבי החריף, חצילונים, עגבניות שרי או פלפלונים מוחמצים ועוד.


אנחנו אומרים: טעמנו כמה מוצרים מהסדרה הגדולה, את חלקם אהבנו, וחלקם פחות. ממרחי החצילים היו טעימים מאוד, עם טעמי ירקות טובים ולא מעט שום. גם הבטטה היתה טובה יחסית למוצר משומר והם פתרון טוב שאין זמן לאפות בתנור. את המלפפונים בחומץ מתוק פיקנטי פחות אהבנו, והטעם שלהם היה מעט מוזר בעינינו, וגם ממרח הלימון הכבוש לא היה מוצלח, עם טעם לוואי לא נעים. בסך הכל מדובר בתוספת מסקרנת למדף הצנצנות בחנות, ופיתרון לא רע לממהרים.

 

מחיר: עד סוף חודש מרץ יעלו כל המוצרים 10 שקלים, ולאחר מכן 11-16 שקלים.

סדרת "חופשי ללא גלוטן" יח"צ

הם אומרים: לאחר תהליך פיתוח ממושך, משיקה חברת כרמית תחת מותג 'חופשי', סדרת מוצרים ללא גלוטן. הסדרה מספקת חטיפים ייחודיים, איכותיים וללא הבדל בטעם מחטיפים המכילים גלוטן, ברמת מחירים נמוכה מהממוצע בקטגוריה, במטרה לתת מענה נגיש לרגישים ולנמנעים מגלוטן. כל המוצרים אינם מכילים ביצים כחלק ממהלך כולל להפחית את כמות האלרגנים במוצר.
סדרת חופשי ללא גלוטן כוללת וופלים ושוקולדים בטעמים מגוונים ובאריזות שונות: אריזות משפחתיות, קוביות ובארים.

 

אנחנו אומרים: הוופלים של סדרת המוצרים בהחלט הפתיעו אותנו לטובה. הם הרגישו לגמרי כמו וופלים "רגילים", פריכים וטעימים, ובהחלט מדובר במוצר מצוין לכל מי שלא יכול לאכול גלוטן. השוקולדים פחות הרשימו אותנו, ופשוט הרגישו לא מספיק איכותיים.

 

מחיר: 6.90-10.90 שקלים

סדרת אנג'לנו יח"צ

הם אומרים:מאפיית אנג'ל, המאפייה הגדולה והוותיקה בישראל, משיקה שתי סדרות מאפי שמרים: אנג'לנו ואנג'לי.

אנג'לנו הינה סדרת עוגות ומאפים משפחתית הנאפית בתבניות ייחודיות אשר מאפשרות שמירה אידיאלית על טריות המוצר ואף ניתנות לחימום לפני ההגשה. המוצרים בסדרה מתאימים במיוחד לאירוח משפחה וחברים.

אנג'לי הינה סדרה אישית של מאפי שמרים המתאימים במיוחד לנשנוש וקינוח במהלך היום או "על הדרך".

.

 

אנחנו אומרים: טעמנו את הרוגלך ואת עוגת השמרים מהסדרה, אחרי שחיממנו אותם מעט לפי הוראות ההכנה. הבצק היה טעים, רך וטוב, במיוחד ביחס למוצר שנקנה בסופר מרקט, אבל דווקא את המילוי פחות אהבנו, והוא הרגיש לנו תעשייתי מדי ולא מספיק איכותי. מי שאוהב טעמי "שוקולד של פעם" יאהב כנראה בכל זאת.

 

מחיר: כ-11.90 שקלים.

 

כרובית אלמוגים יח"צ

הם אומרים: כרובית חדשה של חברת ''הזרע'': כרובית אלמוגים העונה לשם ''סליו'' היא כרובית שפרחיה מחודדים וספיראליים בו בזמן, בדומה לפגודות, צריחי טירה או אלמוגים, צבעה ירוק בהיר וטעמה מעודן מאוד, אגוזי - מומלץ לאכול גם את הגבעולים.

 

אנחנו אומרים: אחרי שבמשך שנים אנחנו רואים את הכרובית היפה הזו בשווקים באירופה, סוף סוף היא גם הגיעה אלינו, והיה קשה לעצור את ההתלהבות שלנו ממנה. ניסינו להכין אותה בשתי דרכים. פעם אחת בסגנון "אייל שני", אפויה בשלמותה בתנור, והיא יצאה נהדרת. מזכירה מעט את הכרובית הרגילה, אבל עם טעם קצת יותר מיוחד ו"אגוזי", שמאוד אהבנו. הכנו אותה גם ברוטב לפסטה, וגם פה היא היתה נהדרת, לא התפרקה מדי, והיתה טעימה במיוחד. וזה עוד לפני מקדם היופי שלה, שמשדרג כל צלחת. אנחנו לגמרי מאמצים אותה אלינו למטבח.

כרוב ניצנים יח"צ

הם אומרים: "חוות תקוע", המתמחה בגידול ושיווק פטריות מיוחדות וירקות אקזוטיים, מכריזה על תחילתה של עונת כרוב הניצנים! ומשיקה כרוב ניצנים טרי וארוז, בשילוב חוברת מתכונים נפלאה.

 

אנחנו אומרים: הירק הלא מוערך הזה, שיצא לו שם רע בזכות הגרסא הקפואה והמרירה שלו, שהפכה אותו לאימת הילדים, סוף סוף הגיע לפה בגרסא טריה. את חלק מהכרובים הקפצנו במחבת עם המון שום ובצל עד שהם היו חרוכים מעט, והטעם שלהם היה נהדר. מרענן, פריך ולא שגרתי. את חלקם השני אפינו בתנור עם בצל ועגבניות והוספנו לפסטה ברוטב שמן זית, וגם פה הם השתלבו נהדר, והוסיפו רעננות למנה. גם אם יש לכם מעט פחד מהירק הזה, שווה לנסות את הגרסא הטריה הזו.

אוכל ביתי בחצי חינם יח"צ

הם אומרים: כבר לא צריך לעמוד במשך שעות במטבח בכדי להגיש לילדים פרגיות עסיסיות ממולאות באורז ובשקדים, תבשיל חריימה עשיר עם פילה מושט , קובה סלק או ארטישוק ממולא בבקר המונח ברוטב עגבניות. שגרת היומיום העמוסה כמעט ולא מותירה לרבים מאתנו זמן לבישולים עבור המשפחה, מה שמוביל לכך שמשפחות רבות בישראל צורכות מזון קפוא ומעובד או מוציאות את כספיהן על "ג'אנק פוד". בכדי להעניק פתרון מזין ובריא יותר, "חצי חינם" משיקה בכלל סניפיה מחלקה של אוכל ביתי טרי על בסיס חומרי גלם איכותיים המתחלף מדי יום, ממש כמו "במטבח של סבתא".

 

אנחנו אומרים: טעמנו את הקובה במיה מתוך מבחר המנות. הרוטב הצטיין, והיה טעים, בשרי, והרבה יותר עשיר מרוב רטבי הבמיה שאנחנו מכירים. גם הבמיה עצמה היתה טובה ובושלה היטב בלי להפוך לרירית. דווקא הקובות עצמן איכזבו. המילוי היה טעים, אבל הוא היה בכמות קטנה למדי, והבצק לגמרי השתלט עליו, והיה הרבה יותר מדי עבה. עם קצת שיפור בהכנה של הקובות, יהיה מדובר בפיתרון טוב למי שאין לו כוח או זמן להכין אוכל.

 

מחיר: בין 50 ל-120 שקלים לקילו, תלוי בתבשיל.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10