אוכל
לביבות ירק ותפו"א עיראקיות (ערוק) • מתכון של ישראל אהרוני
 לביבות ירק ותפו"א עיראקיות (ערוק)   צילום : נועם פריסמן 
אחד המתכונים הכי טעימים שיש ללביבות ירק הם הערוק העיראקיים. ישראל אהרוני מלמד אתכם איך להכין אותן

סוג מתכון: פרווה, צמחוני | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 30 דקות | רמת קושי: קל

3 תפוחי אדמה אפויים בנייר כסף (מוכן מראש, חשוב שיהיו חמים)


צרור פטרוזילה


5 בצלים ירוקים


4 כפות קמח


כפית אבקת אפיה


2 ביצים


מלח, פלפל

  • מקלפים את תפו"א, מועכים, מעבירים לקערה.
  • קוצצים דק בצל ירוק ופטרוזיליה ומוסיפים לקערה יחד עם שאר החומרים ומערבבים.
  • צרים מהתערובת לביבות ומטגנים בשמן זית.

 

רוצים לראות את אהרוני מכין את המתכון? לחצו כאן.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10