אוכל
ללא גלוטן: סהרוני בורקיטס גבינה
 סהרוני בוריקיטס גבינה- ללא גלוטן   צילום : גיל גוטקין 
סהרוני בצק פריכים וגבינתיים ללא טיפה של גלוטן, ואפילו בלי הרבה שומן. הפינוק הכי כיפי!

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 25 דקות | זמן כולל: שעה | 8 סהרונים | רמת קושי: קל- בינוני

1 כוס קמח "כרגיל", רב תכליתי מנופה


¼ כפית אבקת אפייה


½ כוס גבינה צהובה מגוררת


50 גר חמאה


¼ כפית מלח


½ כוס גבינה לבנה

 

  • מחממים תנור ל180 מעלות.
  • לשים את החומרים בקערה לבצק אחיד.
  • מחלקים לשתיים את הבצק ויוצרים 2 דיסקיות. אם הבצק דביק, מקררים אותו כרבע שעה במקרר.
  • בין 2 ניירות אפייה, מרדדים כל כדור לעובי 3 מ"מ.מחלקים את הבצק ל 8 משולשים(כמו פיצה) ומגלגלים מהחלק הרחב לצר. אופים כ-10 דקות, עד להזהבה.
  • ניתן להבריש בביצה טרופה לפני ההכנסה לתנור ולפזר שומשום.

 

סהרוני בוריקיטס גבינה- ללא גלוטן גיל גוטקין

לעמוד הפייסבוק של עינת מזור ולעוד מתכונים לחצו כאן.

 

רוצים עוד מתכונים ללא גלוטן? לחצו כאן.

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10