אוכל
לא נכנעים לחום: ארטיק קרם עוגיות ביתי של שי-לי ליפא
 ארטיק קרם עוגיות   צילום : נועם פריסמן 
לא משנה בני כמה אתם, המתכון הפשוט הזה הוא התחליף הביתי המושלם לגלידה תעשייתית, ולוקח להכין אותו קצת פחות מ-10 דקות

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 4 שעות | 6-8 ארטיקים | רמת קושי: קל

1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה


3 כפות אבקת סוכר


1/2 כפית תמצית וניל


3 כפות שמנת חמוצה


1/2 1 כוסות עוגיות שוקולד (או אוריאו), שבורות גס

 

 

  • מקציפים בקערת מיקסר שמנת מתוקה, אבקת סוכר ותמצית וניל לקצפת רכה (לא להקציף לקצפת נוקשה).
  • מוסיפים שמנת חמוצה ושברי עוגיות ומקפלים פנימה עם מרית.
  • יוצקים לתבניות הארטיקים ומעבירים למקפיא ל-4 שעות לפחות.

 

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10