אוכל
הילדים יאהבו: הום פרייז ביתיים • מתכון מתוך סופר שי-לי
 הום פרייז ביתיים   צילום : נועם פריסמן 
התוספת שהילדים הכי יאהבו: הום פרייז ביתיים, ממש כמו במסעדה, עם רוטב צ'ילי מתוק וקטשופ

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: 30 דקות | 4-6 מנות | רמת קושי: קל

5 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 2 ס"מ


מלח ופלפל שחור גרוס


3 כפות שמן קנולה


1 בצל בינוני חצוי ופרוס דק


2 כפות גדושות רוטב צ'ילי מתוק


2-1 כפות גדושות קטשופ


1 כף רוטב סויה


1/2 כפית פפריקה מתוקה

 

 

  • מניחים את קוביות תפוחי האדמה בסיר, מכסים במים בגובה 4 ס"מ מעל לתפוחי האדמה, מוסיפים כפית מלח, מבשלים על להבה גבוהה ומביאים לרתיחה מלאה. תפוחי האדמה צריכים להיות חצי עשויים. מסננים היטב.
  • מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים שמן ובצל ומאדים כ-5 דקות עד שבצל רך (לא מזהיבים).
  • מוסיפים תפוחי אדמה מבושלים, רוטב צ'ילי, קטשופ ורוטב סויה, מתבלים בפפריקה ומלח ופלפל, מטגנים 8-7 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים. טועמים ומתקנים תיבול.

 

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10