אוכל
דניש מהיר עם קרם ריקוטה ופטל • מתכון מתוך סופר שי-לי
 דניש מהיר עם קרם ריקוטה   צילום : הדס הוכמן 
מאפה טעים במיוחד שמכינים בקלות מבצק עלים קפוא ששומרים במקפיא. המילוי העדיו של גבינת הריקוטה והפטל יהפוך את הבצק למעדן אמיתי

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 40 דקות | כ-14 דנישים | רמת קושי: קל

14 ריבועי בצק עלים, מופשרים לפי ההוראות של האריזה


1 קופסה ריקוטה טבעית 5%


1/2 כוס (100 גרם) סוכר


1 חלמון


גרגירים מ-1/2 מקל וניל


1 כוס פטל קפוא

 

  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  • מערבבים בקערה את חומרי המלית.
  • מניחים ריבועי בצק עלים בתבניות. מניחים כף שטוחה של מלית במרכז כל ריבוע ועליה פטל קפוא.
  • מקפלים את קצוות הריבוע למרכז למעין חבילה.
  • אופים בתנור החם 25-20 דקות עד שהדנישים זהובים ומוכנים.

 

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10