אוכל
סוכריות ג'לי אבטיח • מתכון מתוך סופר שי-לי
 סוכריות ג'לי אבטיח   צילום : נעם פריסמן 
הילדים אוהבים סוכריות? אולי תכינו איתם בבית סוכריות מהירות וקלות להכנה? והן אפילו יחסית בריאות

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: שעתיים | 3 תבניות סוכריות | רמת קושי: בינוני

1 כוס (240 מ"ל) מיץ אבטיח מסונן


3 שקיות (42 גרם סה"כ) אבקת ג'לטין


3 כפות אבקת סוכר


3 כפות מיץ לימון


3 תבניות סיליקון לסוכריות

 

 

  • יוצקים מיץ אבטיח לקלחת. מפזרים מעל את אבקת הג'לטין באופן שווה.
  • משהים כ-15 דקות עד שהמיץ סופח את הג'לטין.
  • מוסיפים אבקת סוכר ומיץ לימון ומערבבים היטב.
  • מחממים על להבה נמוכה-בינונית תוך כדי בחישה עד שהג'לטין נמס.
  • מביאים את התערובת לסף רתיחה (לא מרתיחים) ומסירים מיד הלהבה.
  • מסננים את התערובת לתוך משפך (כדי שיהיה קל למזוג לתבניות).
  • יוצקים לתבניות. מעבירים למקרר לשעתיים להתייצבות.
  • מחלצים את הסוכריות מהתבניות ושומרים בצנצנת אטומה במקרר עד שבוע.

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10