אוכל
סלט אבוקדו מרענן וקייצי
 מרענן וקייצי. סלט אבוקדו   צילום : קרן ביטון כהן 
שף חסן עלי חולק איתנו מתכון נפלא וקייצי לסלט אבוקדו מרענן עם הרבה מרכיבים טריים, בדיוק לימי אוגוסט החמים

סוג מתכון: טבעוני | זמן הכנה: 10 דקות | מנה אחת גדולה | רמת קושי: קל

מצרכים:

 

1 אבוקדו גדול


1 עגבנייה בינונית


1/2 ראש בצל סגול


1/4 זר כוסברה


מלח


פלפל


לימון סחוט טרי


שמן זית


אופן הכנה:

  • קולפים את האבוקדו, הבצל והעגבנייה.
  • חותכים את האבוקדו לפרוסות עבות, את העגבנייה לבינוניות ואת הבצל לדקות.
  • קוצצים את הכוסברה ומוסיפים לירקות.
  • מערבבים הכול יחד ומטבלים במלח פלפל שמן זית ולימון.

 

המתכון באדיבות מסעדת "רג'ינה", פרופסור יחזקאל קויפמן 2, תל-אביב

 

מחפשים עוד מתכוני סלטים? נסו את אלה:

 

סלט שורשים קראנצ'י ובריא

סלט אספרגוס, פטריות ושומשום

סלט יווני משודרג

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10