אוכל
סלט דלעת טרייה עם חמוציות וגרעיני דלעת
 סלט דלעת טרייה עם חמוציות וגרעיני דלעת   צילום : ערוץ האוכל 
מה עושים עם דלעת בלי לבשל אותה? אולי סלט מרענן עם חמוציות, גרעינים פריכים ורוטב חמוץ-מתוק?

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 10 דקות | 4 מנות | רמת קושי: קל

מרכיבים:


לסלט:

500 גר' דלעת טרייה חתוכה לקוביות קטנות 1*1 ס"מ


30 גר' חמוציות מיובשות


30 גר' צימוקים


30 גר' אגוזי מלך קלויים


30 גר' גרעיני דלעת קלופים וקלויים


4 כפות נענע קצוצה


4 כפות כוסברה קצוצה


4 כפות סלרי קצוץ


2 כפות ג'ינג'ר כבוש קצוץ

 

לרוטב:

3 כפות שמן זית


3 כפות סילאן


3 כפות חומץ בלסמי


3 כפות רכז רימונים


מלח


פלפל

אופן הכנה:


  • לערבב את כל מרכיבי הסלט מלבד גרעיני הדלעת.
  • לערבב את כל מרכיבי הרוטב.
  • להגשה: לערבב את הסלט והרוטב ולפזר גרעיני דלעת.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10