אוכל
נשנוש הודי:פאקורה- לביבות בצל בבלילת קמח חומוס
 פאקורה (לביבות בצל בבלילת קמח חומוס)   צילום : ערוץ האוכל 
הנשנוש ההודי המושלם: לביבות מבצל מטוגן בבלילה פריכה מקמח חומוס

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: 30 דקות | 4 מנות | רמת קושי: בינוני

מרכיבים:


500 גרם קמח חומוס


שמן


4 בצלים בינוניים חתוכים לאורך


1/2 צרור כוסברה קצוצה


1/2 פלפל ירוק חתוך דק


3-4 עלי קארי מרוסקים


1 כף גרגירי כמון


כפית ריי (חרדל גרגירים שחור)


5 כפית כורכום


1 כפית פפריקה אדומה


2 כפיות זרעי כמון


כפית חילבה שחורה


2 כפיות תבלין דגים הודי


כפית מלח (לפי הטעם)


גרגירי חומוס קפואים


כפית סחוג

 

אופן הכנה:

  • לחתוך את הבצל לאורך.
  • לשים לבצל את הכוסברה, עלי הקארי, זרעי הכמון ואת כל התבלינים ולערבב.
  • להוסיף קמח חומוס ורבע כוס מים לבלילה ולהכין ממנה לביבות.
  • לחמם שמן במחבת וכשהוא חם לשים בתוכו לביבות.
  • כשצד אחד משחים להפוך לצד השני.
  • הלביבות צריכות לצאת בצבע צהבהב-חום.
  • להוציא לתוך מסננת עם נייר סופג.
  • במחבת נפרדת מטגנים גרגירי חומוס בשמן.
  • מוסיפים לגרגירי החומוס את הסחוג ומערבבים מעט תוך כדי טיגון. מוציאים מהמחבת ומגישים עם הלביבות.
  • מגישים עם מטבל צ'אטני.

 

לעוד מתכונים כמו של סבתא, לחצו לאתר של ערוץ האוכל.

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10