אוכל
סירות חצילים במילוי בשרי של טובה ביבר
שאול בן אדרת אתכם איך להכין סירות חצילים במילוי בשר טחון מכבש, עגבניות טריות וכמובן צנוברים. רק לאפות 15 דקות בתנור ויש לכם מנה נהדרת
מילוי קל וטעים ערוץ האוכל

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: 45 דקות | 4 מנות | רמת קושי: קל

מצרכים:


2 חצילים ארוכים


בשר טחון מבשר כבש


4 - 3 עגבניות טריות בשלות חלוטות וקלופות


4 - 3  שיני שום


חופן פטרוזיליה קצוצה


חופן פירורי לחם


צנוברים קלויים


2 גמבה אדומה - קלויה להשאיר את הקליפה


מלח ופלפל


 

אופן ההכנה:

  • סירות חצילים: חותכים את החצילים לאורך לשתי חתיכות (לחצי).
  • מטגנים אותם במחבת טפלון על שמן זית עד שהחלק הפנימי מתרכך.
  • לאחר הריכוך מוציעאים כמעט את כל הבשר מהחציל ומשאירים רק שכבה של 1/2 ס"מ כדי שהחציל יישאר יציב
  • באותה מחבת מטגנים את הבשר עד שהוא מפורר לחלוטין.
  • חולטים את העגבניות ומקלפים.
  • מערבבים את הכל עם בשר החציל.
  • מוסיפים פטרוזיליה קצוצה.
  • מאחדים את התערובת עם פירורי לחם.
  • מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
  • מוסיפים צנוברים קלויים.
  • מכניסים את התערובת לסירות החצילים.
  • מחממים תנור ל - 180 מעלות.
  • מניחים את סירות החצילים בתבנית עם נייר אפיה, מזלפים שמן מלמעלה ומכניסים לתנור חם לאפיה של 15 דקות עד שהכל מזהיב.

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10