אוכל
אמפנדס במילוי בשר של נאווה רוזנברג
 אמפנדס במילוי בשר   צילום : ערוץ האוכל 
שאול בן אדרת אתכם איך להכין בבית אמפנדס במילוי בשר, ממש כמו במסעדות דרום אמריקאיות
מילוי קל וטעים ערוץ האוכל

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: 45 דקות4 מנות | רמת קושי: בינוני

מצרכים:

3 כוסות קמח לבן


1/3 כוס שמן קנולה


1 כף מיונז


1/2 כוס מים פושרים


1 כפית מלח


1 כף סוכר


חלמון ביצה להברקה

 

למילוי:

350 גרם בשר טחון (מומלץ צלעות מס 2)


1 בצל לבן גדול - קצוץ דק


3 בצלי ירוקים קצוץ דק


1 כפית פפריקה מתוקה


1 כפית אורגנו


1/4 כפית פלפל לבן


1/4 פלפל שחור


מלח


1 כף שמן


1 ביצה קשה קצוצה


20 זיתים ללא גרעינים


1/2 כפית עריסה

 

אופן ההכנה:

 

המילוי:

  • שמים כף שמן במחבת גדולה
  • מטגנים את הבצל הלבן עד להשחמה ומערבבים כל הזמן תוך כדי הטיגון.
  • מוסיפים בצל ירוק ואורגנו.
  • מוסיפים פלפל לבן מלח ואת שאר התבלינים.
  • מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים.
  • מביאים לרתיחה עד שאין נוזלים.
  • מניחים בצד לקירור.

הבצק:

  • שמים את כל החומרים בקערה.
  • מערבבים במיקסר או ביד עד לקבלת בצק רך ונעים .
  • מניחים במקרר לחצי שעה.
  • פותחים את הבצק ויוצרים נקניק ארוך.
  • חותכים את הבצק ל- 18 חתיכות.
  • יוצרים מכל חתיכה עיגול , רצוי כמה שיותר דק.
  • מכניסים לכל עיגול את תערובת הבשר וסוגרים את האמפנדס.
  • מניחים נייר אפיה על תבנית אפיה ומניחים את האמפנדס בתבנית.
  • מורחים את האמפנדס בחלמון ביצה ומעט שומשום.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד להזהבה.
  • מגישים חם.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10