אוכל
סירות חצילים במילוי בשר של טובה ביבר
 סירות חצילים במילוי בשר   צילום : ערוץ האוכל 
סירות של חצילים במילוי עסיסי של בשר עם עגבניות ועם בשר החצילים עצמם. ארוחה מפוארת בלי הרבה עבודה

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: 45 דקות4 מנות | רמת קושי: בינוני

מצרכים:

2 חצילים ארוכים


בשר טחון מבשר כבש


4 - 3 עגבניות טריות בשלות חלוטות וקלופות


4 - 3 שיני שום


חופן פטרוזיליה קצוצה


חופן פירורי לחם


צנוברים קלויים


2 גמבה אדומה - קלויה להשאיר את הקליפה


מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

 

  • חותכים את החצילים לאורך לשתי חתיכות (לחצי).
  • מטגנים אותם במחבת טפלון על שמן זית עד שהחלק הפנימי מתרכך.
  • לאחר הריכוך מוציעאים כמעט את כל הבשר מהחציל ומשאירים רק שכבה של 1/2 ס"מ כדי שהחציל יישאר יציב.
  • באותה מחבת מטגנים את הבשר עד שהוא מפורר לחלוטין.
  • חולטים את העגבניות ומקלפים.
  • מערבבים את הכל עם בשר החציל.
  • מוסיפים פטרוזיליה קצוצה.
  • מאחדים את התערובת עם פירורי לחם.
  • מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
  • מוסיפים צנוברים קלויים.
  • מכניסים את התערובת לסירות החצילים.
  • מחממים תנור ל - 180 מעלות.
  • מניחים את סירות החצילים בתבנית עם נייר אפיה, מזלפים שמן מלמעלה ומכניסים לתנור חם לאפיה של 15 דקות עד שהכל מזהיב.

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10