אוכל
סלט מלפפונים, קולורבי ומנגו בויניגרט סילאן
 סלט מלפפונים, קולורבי ומנגו בויניגרט סילאן בסגנון אסיאתי   צילום : אינס ינאי ואודי ברקן 
סלט מושלם לארוחת ערב: ירקות, רוטב סילאן אסייתי וקינואה פריכה בשביל הקראנצ. ארוחה טעימה ומזינה בלי הרבה עבודה

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 45 דקות | 4 מנות | רמת קושי: קל

לסלט:
4 מלפפונים פרוסים


2 קולורבי חתוכים לקוביות


2 מנגו קצוצים לקוביות


4 יחידות בצל ירוק קצוץ


חסה אמריקאית- החלק הפנימי הפריך בלבד- קצוץ גס


חצי כוס עלי נענע שלמים


1 פלפל צ'ילי אדום פרוס דק


1 כוס קינואה אדומה ( אפשר גם רגילה )


ספריי שמן זית


לרוטב:
1 כף שמן שומשום


3 כפות שמן קנולה


1 שן שום


רבע כפית ג'ינג'ר קצוץ


מיץ משני לימונים - רצוי ליים


קליפה מגוררת משני לימונים


1 כף רוטב סויה


1 כף רוטב דגים - מומלץ אבל לא חובה


3 כפות סילאן 100% טבעי

  • מחממים תנור ל-140 מעלות.
  • מבשלים את הקינואה בהרבה מים כרבע שעה. מסננים ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה
  • מרוססת בשמן קנולה.
  • מייבשים את הקינואה בתנור כ40 דקות כאשר כל 10 דקות מערבבים.
  • מעבירים את כל חומרי הרוטב לבלנדר וטוחנים למרקם חלק.
  • מערבבים את חומרי הסלט עם הרוטב ומגישים עם בוטנים וקריספי קינואה מעל.

 

סלט מלפפונים, קולורבי ומנגו בויניגרט סילאן בסגנון אסיאתי אינס ינאי ואודי ברקן

לעוד מתכונים עם סילאן, לחצו כאן.

 

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10