אוכל
שנהיה לראש ולא לזנב: פילה מוסר בסגנון אסייתי
 פילה מוסר בסגנון אסייתי   צילום : יפית בשבקין 
מנת דג מקורית לחג, מלאה בטעמים אסייתים מרעננים, שתשתלב בכל שולחן חג ותפתיע את האורחים שלכם

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: 20 דקות | 2 מנות | רמת קושי: קל

מצרכים:

 

20+20 גרם שמן קנולה


200 גרם פילה מוסר


2 גרם טוגארשי


2 גרם מלח דק


2 גרם שום פרוס


3 גרם צילי טבעות


3 גרם ג'ינג'ר קצוץ


50 גרם ברוקולי חלוט


35 גרם זוקיני סהרונים


35 גרם שעועית ירוקה


25 גרם שעועית ירוקה


15 גרם אפונה


10 גרם פטריות שיטאקי מבושלות


50 גרם סוכר או סוכר דקלים


20 גרם מיקס עשבים שאוהבים (כוסברה, פטרוזליה, נענע)


10 גרם בצל ירוק

 

אופן הכנה:

 

  • מחממים 20 גרם שמן במחבת טפלון על אש גבוהה.
  • מתבלים את הדג בטוגארשי ומלח דק.
  • צורבים את הדג כשהעור כלפי מטה לפריכות מרובה.
  • מחממים 20 גרם שמן בווק על אש גבוהה.
  • מוסיפים את שאר החומרים ואת 50 גרם סוכר דקלים ומקפיצים למעטפת אחידה של הרוטב.

מחפשים עוד מתכונים מצויינים לראש השנה? לחצו כאן.


 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10