אוכל
רוגלך שוקולד-חלבה זריזים
 רוגלך שוקולד-חלבה זריזים   צילום : נועם פריסמן 
רוגלך שחומים, שוקולדיים, רכים וביתיים בקלי קלות, כמעט בכלום עבודה. קונים בצק מוכן ויש לכם פינוק לכל השבוע

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 35 דקות | 15 רוגלך בינוניים | רמת קושי: קל

 

לכל המתכונים הטעימים של סופר שי לי, לחצו כאן


1 חבילה (600 גרם) בצק שמרים עלים קפוא


1/2 כוס ממרח טחינה-שוקולד


תרסיס שמן בטעם חמאה


לפיזור: 3 כפות סוכר

  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • משמנים נייר אפייה בתרסיס שמן. פורשים את הבצק על הנייר המשומן. מורחים את הממרח על הבצק וסוגרים למעין ספר בצורת מלבן. מניחים מעל נייר אפייה משומן ומרדדים עוד קצת.
  • חותכים את המלבן למשולשים צרים וארוכים. מגלגלים כל משולש מהחלק העבה לקודקוד שלו. מניחים בתבנית.
  • אופים בתנור בחם כ-25 דקות עד שהרוגלך זהובים.

 

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10