אוכל
מצחיק או מזעזע? 10 מאכלים משנות ה-70 שכיף להיזכר בהם
 מוס דגים   צילום : מתוך הספר 70s Dinner Party / Anna Pallai / Curtin Publications 
האוכל בשנות ה-70 היה די מוזר, אבל אתם באמת זוכרים עד כמה מוזר? הנה 10 מאכלים הזויים ומצחיקים במיוחד

גם אם לא נולדתם עדיין בשנות ה-70, אתם בטח יודעים שהשנים האלה היו מלאות בטרנדים מוזרים. גם בתחום האוכל, היו לא מעט דברים מוזרים, שהיום נראים לנו אפילו נוראיים. שימוש מוגזם בג'לטין, בתבניות בצורות של חיות ובקישוטים מוזרים שנותנים לאוכל פרצופים. הנה כמה דוגמאות הזויות במיוחד.

 

מוס סלמון


מוס סלמון מתוך הספר 70s Dinner Party / Anna Pallai / Curtin Publications

בשנות ה-70 מאוד אהבו לטחון דברים ולשים אותם בתבניות עם צורה. הנה למשל מוס סלמון שהופך לקצת קריפי בזכות התבנית.

 

מוס דגים


מוס דגים מתוך הספר 70s Dinner Party / Anna Pallai / Curtin Publications

המוס הזה מוגזם עוד יותר. פה החליטו גם לקשת אותו עם פנים וקשקשים מירקות. זה אמור להיות מגרה? כי בעיניינו זה בעיקר מוזר.

 

מוס בקר

 

 

מוס בקר מתוך הספר 70s Dinner Party / Anna Pallai / Curtin Publications

לא רק דגים אהבו להפוך למוס. הנה בשר בקר טחון שעורבב עם המון ג'לטין וירקות והפך למוס מסכן וממש לא מעורר תיאבון.

 

בקר מוקרם

 

בקר מוקרם מתוך הספר 70s Dinner Party / Anna Pallai / Curtin Publications

אם כבר לא טחנו את הבקר, הנה משהו מוזר במיוחד שעשו לו. זה אמור להיות בשר מוקרם, אבל אנחנו לא בדיוק בטוחים במה הוא מוקרם.

 

"חגיגת" דג קוד

 

חגיגת דג קוד מתוך הספר 70s Dinner Party / Anna Pallai / Curtin Publications

המנה הזו נקראית חגיגה, ואפילו פיאסטה, אבל אין לנו מושג איפה פה החגיגה ואיפה הדג בגוש הג'לי האדום הזה.

 

מוס ברוקולי וגבינה

 

מוס ברוקולי וגבינה מתוך הספר 70s Dinner Party / Anna Pallai / Curtin Publications

לא בא לכם מוס מ-חיות? הנה מוס נוראי לא פחות עם כמויות לא הגיוניות של גבינה וברוקולי טחון.

 

סלט אספרגוס

 

סלט אספרגוס?! מתוך הספר 70s Dinner Party / Anna Pallai / Curtin Publications

אין לנו מושג מה עשה האספרגוס המסכן הזה שהוא היה צריך להיכלא בגוש ענקי ורוטט של ג'לי.

 

ג'לי עגבניות

 

ג'לי עגבניות מתוך הספר 70s Dinner Party / Anna Pallai / Curtin Publications

כן, ג'לי אדום היה מאוד פופולארי מסתבר, והנה הוא גם עם עגבניות. גם פה זה עדיין מאוד מוזר.

 

פשטידת לחם ודג

 

פשטידת לחם ודג מתוך הספר 70s Dinner Party / Anna Pallai / Curtin Publications

אין לכם מספיק דג לארוחה מלאה? ערבבו אותו עם המון לחם ותקבלו משהו שאולי פעם היה אפשר לקרוא לו פשטידה. וכמיטב המסורת, תגיד כדאי לתקוע באמצע גם ביצים.

 

תבשיל שעועית


תבשיל שעועית מתוך הספר 70s Dinner Party / Anna Pallai / Curtin Publications

אנחנו אפילו לא באמת יודעים מה קורה בתבשיל השעועית הזה. כן, יש עליו חצאים של ביצים קשות, אבל מה עם הערמות הלבנות האחרות? לא ברור.

 

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10