אוכל
מתכון מנצח של אהרוני: טבעות בצל עם גבינה
 טבעות בצל עם גבינה   צילום : נועם פריסמן 
אהרוני מכין את התוספת הכי טעימה ומושחתת שיש: טבעות בצל פריכות עם תוספת של גבינת קשקבל שנותנת קראנץ' מטורף וטעם משגע

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: 30 דקות | כמות: 3-4 מנות | רמת קושי: בינוני |

 

מצרכים:


3 בצלים לבנים קלופים


6 פרוסות גבינת קשקבל


כוס קמח תופח


3 כפות קורנפלור


מים, מלח, פלפל


מעט שבבי צ'ילי


כוס פירורי לחם פנקו


לרוטב:
צנצנת מיונז


כף חרדל


2 כפות קטשופ


2 כפות רסק עגבניות


מלח, פלפל

אופן הכנה:

  • מחממים שמן לטיגון עמוק.
  • פורסים את הבצל לטבעות רחבות ומפרידים אותן אחת מהשנייה.
  • חותכים את הגבינה לרצועות ברוחב הטבעות.
  • מניחים טבעת בצל קטנה בתוך טבעת גדולה יותר, ובניהן משחילים רצועת גבינה.
  • מערבבים את חומרי הבלילה לתערובת סמיכה.
  • טובלים את הטבעות הממולאות בבלילה ולאחר מכן בפנקו.
  • מטגנים בשמן עד להזהבה.
  • מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומניחים בצד.

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10