אוכל
לגזור ולשמור: 5 סלטים שאפשר לקחת לעבודה
אנחנו גם רוצים לשמור על הגזרה, גם לא להוציא יותר מידי כסף על אוכל ביום עבודה ובנוסף לכל גם לאכול בריא. קבלו 5 מתכונים קלים להכנה ובריאים להפליא שאפשר להכין ערב לפני, לארוז ולקחת לעבודה

לאכול אוכל כבד בארוחת הצהריים במשרד זה לא תמיד הפתרון הכי טוב, כי העייפות אחרי זה מפריעה לעבוד. הפתרון הכי טוב הוא סלט, אבל מכיוון שסלט ירקות לא תמיד משביע, מצאנו 5 מתכונים לסלטים בריאים וטעימים שאפשר להכין בקלות ערב לפני, לארוז ולקחת לעבודה. לא רק שמדובר בארוחה מזינה, היא גם לא כבדה ומאפשרת המשך יום עבודה רענן. 5 מתכונים מצויינים:

(1) סלט קוסקוס מלא עם חציל קלוי וזעתר

קרן ביטון כהן

קרן ביטון כהן, הבלוגרית החביבה עלינו מניו-יורק, מתגעגעת לריחות של סתיו וקרירות באוויר, לא נשארת אדישה ומכינה סלט חמים של קוסקוס מלא עם קוביות חציל קלוי, זעתר וגבינת פטה מפוררת. למתכון >> לחצו כאן

(2) סלט עוף, תפוחי אדמה ורוקט

דניאל לילה, סגנון: דיאנה לינדר

אורלי פלאי-ברונשטיין עם מתכון לסלט שהוא ארוחה שלמה, שילוב של פחמימות וחלבונים, בריא טעים ומשביע - סלט עוף עם תפוחי אדמה, רוקט ובצל סגול. למתכון >> לחצו כאן

(3) סלט אורז עם קוביות גבינה וזיתים

יהודה סלומון

סלט קר של אורז וגבינה בסגנון איטלקי בתוספת זיתים, צלפים, פלפלים קלויים ומוחמצים והרבה ריחן. למה אורז ריזוטו? כי הוא שומר על רכותו גם כשהוא קר. למתכון >> לחצו כאן

(4) סלט עדשים ופלפלים קלויים

עודד מרום

אמיר כלפון, שף אחוזת יערות הכרמל, עם חגיגת טעמים ים-תיכוניים במתכון משגע לסלט עדשים חם עם פלפלים קלויים, ארוחה קלילה ובריאה העשירה בחלבון וברזל. למתכון >> לחצו כאן

(5) סלט קינואה עם חצילים ושעועית ירוקה

קרן ביטון כהן

רעות כהן משדכת לקינואה שלל ירקות שביחד מתחברים לסלט מנצח לארוחת צהריים קלילה. למתכון >> לחצו כאן

 
© כל הזכויות שמורות לאתר nana10